Knasterfasters skafferi

Nu har du hamnat Knasterfasters skafferi. Här får du göra vad du vill. 
  • Presentera dig. Vem är du? Varför läser du min blogg? 
  • Fråga mig om något som du undrar över.  
  • Be mig skriva om ett speciellt ämne. 
  • Skriv en dikt

14 kommentarer:

Fru Venus sa...

Hej raring! Jag vill bara berätta att du är en av dom härligaste människor jag träffat! Lite Dr Jekyll och Mr Hyde, i en mycket positiv bemärkelse. Skulle världen bestå av människor som du vore den en mycket bättre plats att leva på :-) KRAM!

Gafflan sa...

Gafflan här! Hejsan. Jag är en helt vanlig kärring med gnäll och allt. Mamma till två döttrar födda 95 o 97. Gift med Maken sedan 15 år tillbaka. Jobbar som kontorist och föröker komma i form. Föröker se så många saker som möjligt ur en humoristisk vinkel men ibland är det svårt.
Din blogg har jag ju läst nu ganska länge och jag gilla den för att DU har humor och för att DU är DU!!
Puss o kram.

Singelmamman sa...

Jag är singel, varannanvecka har jag två tonåringar, varannanvecka gör jag som jag vill. Jag bor i elStoccholmo, jobbar med webb, jag söker... Nä visst nä, det var inte någon kontaktannons. Jag läser din blogg för att den är en av de roligaste bloggar jag vet. Och för att jag är nyfiken. Om du fick bestämma en hel dag vad du skulle göra, och hade obegränsat med pengar, vad skulle du göra den dagen?
Kram

Lysande ögonblick! sa...

Hej kära du. Vad fiffigt med en sådan sida. Det gillar jag. :-)

jag heter Alexandra och vi har träffats en gång i verkligheten, men många gånger via bloggarna.

Din blogg är underbar, precis som du! Tycker du är lysande!

Anonym sa...

Efter jag skrivit en halv roman här, berättat... så försvann texten, jag blev utloggad! Jag gör ett nytt försök senare, kanske, nån gång. En sak i alla fall: jag skulle vilja ha en egen blogg, men har inget spec. att skriva om numera, eftersom det inte händer nåt i mitt liv just nu. Det var bättre förr! Min icke-blogg numera skulle mest bestå av vad som hände "förr"... då det verkligen hände nåt.
/Småländskan

Maj Korner sa...

Hej!

Maj Korner *räcker fram handen och skakar lite*

Jag är kanske inte din mest frekventa läsare/kommenterare, men jag är här mellan varven.

Och jag tycker att det var en riktigt fiffig idé med den är skafferisidan så vem vet om jag inte snor den, rakt av. Eller lånar.

Shamrock sa...

Vi är lika gamla och har därför många gemensamma minnen fast vi inte har upplevt dem ihop...(tex rytminstrument på lekis och "Farbror Frippes Skafferi"). Jag tycker jättemycket om din blogg för att den ofta är underfundig och ibland för att jag känner igen mig i det du beskriver.

Anonym sa...

Hej!
Jag är ny bloggare och surfar runt i bloggvärlden för att träffa nya bloggvänner och för att lära mig, få idéer och se hur andra gör. (Just nu "tjuvsurfar" jag på arbetstid, men jag anser att jag har tid med det!)
Vad fint du har lagt upp det med tre olika sidor, hur fixar man det?
Du är välkommen in till mig!

SussiLibySweden sa...

Hej på dig!
Vilken tur att jag fick veta att du är du liksom, du har ju funnits med på vår blogg som följare sen 2009 men jag har aldrig läst den tidigare.
Men, nu är jag fast!
Läser den varje dag sen du var uppe hos oss i showrummet.
Till och med nu när jag har varit på semester i London en vecka så har jag suttit i foajén och läst BARA din blogg, inget mer alls, sen har jag gått upp till resten av familjen med ett leende på läpparna. Nu har du en till trogen läsare.
Kram från mig Sussi

mockapocka sa...

Hej!
Jag har inte fattat eller sett de här flikarna förut. Det var lite rolig och intressant läsning :)
Nu undrar jag; hur gör du dem?

nattugglan sa...

hej.. här är jag i ditt skafferi..häftigt!! Hur jag hamnade här det vet jag inte.sitter o bläddrar i andras bloggar o så dök du opp...Heter Christine..bor på landet en bit utanför Vasa i österbotten Finland...vi har kötdjur men håller på och ändrar om till mjölkkor..fast vi är på den äldre sidan..men pojken som bor hemma han är med på ett hörn o fortsätter efter oss... Har 4barn...o 5 barnbarn..Nu ska jag kika vidare på din logg..ha de bra!

Anonym sa...

Vem jag är? Tja låt mig uttrycka det så här: "Jag är tre i en"! Dvs Tummelunsen, Grevinnan Blåst och Rozie, vilka partar på en och samma blogg. I min blogg växlar jag mellan ironi, humor, allvar och tokerier - allt efter sinnesstämning. Hittade in till dig och gillade det jag läste. Så nu följer jag din blogg! ;-)

Ha det gott!

Med Lenas egna ord sa...

Hamnade här av en slump, men det verkar vara ett kul ställe.
Du är lika gammal som min äldste son, har en son född -70 och Lillen född-77.
Tre katter bor med mig annars ensam. Änka sen 10 år.
Har diverse skavanker, men någorlunda positiv ändå (om jag orkar!)

Anonym sa...

Hej! Hamnade av en slump på din blogg o kunde knappast sluta läsa. Du skriver härligt, roligt o med värme. Jag kommer att följa din blogg framöver för jag gillar den jättemycket. /Kram från Eva, 58 år, gift, två söner, två hundar, bor på landet, arbetar som skolassistent.