onsdag 14 april 2010

Semester

Vecka 24 har jag min första sommarsemestervecka. Förra året hade jag och Minsta en "Mamma och jag"-vecka  och jag vill göra något liknande i år igen. Jag skulle gärna åka till den lilla stugan i Tiveden igen men det vill inte Minsta. Just nu vet jag inte vad vi skall göra. Jag funderar på om vi ska åka till Stockholm och hälsa på släkten. Jag träffade en kusin då jag var på bodelning i februari och vi pratade om att ha en kusinträff. Det kunde ju vara roligt. Jag lovade även att hälsa på min morbror i hans sommarstuga i Länna utanför Norrtälje. Frågan är bara vad vi gör sedan? Släktbesöken tar högst 1 - 2 dagar. Har ni några idéer om vad vi kan hitta på och var vi kan bo? Jag fyller år den där veckan, inte några jämna år eller så, men om vill vara med och fira mig då så kanske vi kan träffas någonstans och äta tårta?! Jag gillar inte gräddtårtor förresten. Jag äter mycket hellre glass. Smoothie tycker jag också mycket om. Av en alldeles speciell anledning så skall det bli särskilt skönt och härligt att ha semester i sommar. Sambon och jag kommer att ha två veckors gemensam semester men vi har inte bestämt vad vi skall göra då heller. Vi åker nog till Danmark i år igen för det brukar vi göra varje sommar. Det går ju inte att låta bli att tänka på sommar och semester när det är så här soligt och varmt som det är idag. Det är superhärligt ute så nu måste jag gå ut och njuta!

11 kommentarer:

Gafflan sa...

Synd att jag inte bor i Stockholm annars hade jag gärna träffat dig och firat födelsedag med fika.
Vi ska ju vara hemma och fixa. Kan tyckas tråkigt men...just nu är det så det får vara :)

Fru Venus sa...

Är ni en gång i Norrtälje så kan ni väl åka över hit på en dag eller två? Här finns rum :-)

Malla sa...

Piteå är också fint på sommaren, jag kan visa alla smultronställen :)

Finnpajsaren sa...

Ja det beror ju på er budget och vad ni vill göra...?

Fyller du den här veckan, eller din semestervecka?

Nej, bebisen tillhör en E. :-)

Knasterfaster sa...

Gafflan: Nu kom jag ihåg att förra året var vi inte i Danmark. Vi hyrde ett hus i Träslövsläge. Skulle också vilja trixa med huset. Hoppas vi får råd med det.
Fru Venus: Det låter lockande. Jag vill gärna åka med Ålandsbåten ;)
Malla: Det är 922,5 km till Piteå och det är ju överkomligt. Jag tror vi tar tåget om vi kommer. Lite kallt att bada havsbad i mitten av juni kanske?
Finnpajsaren: Det roliga är att jag tror att budgeten kan vara ganska generös faktiskt! Jag har tittat på något som heter Hasseludden som har barnveckor och det tror vi skulle tycka om. Lite äventyr vill vi gärna ha och så vill vi träffa djur. Jag fyller år under vecka 24.
Jaha bebben tillhör E. Känner du någon dr C som har fyra barn?

Alexandra sa...

Kommer ni till Stockholm så har jag massor med bra tips och jag guidar er gärna. :-) Håller med, vädret får mig också att tänka på sommaren och lediga dagar.

Gillar verkligen idén med att ha en egen vecka tillsammans. Otroligt mysigt med sådan kvalitetstid.

Ha en skön kväll! Kramar!

Alexandra sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knasterfaster sa...

Alexandra: (Jag tog bort din dubblett). Åh, tack för erbjudandet!

nillas liv på pinnen sa...

Gräddtårtan kan jag ta ansvar för, men Stockholm har jag väl inte direkt några planer på...

Heleena ♥♥♥ sa...

Jag skulle gärna äta glass med dig...:)

Hoppas ni hittar något bra till semestern, själv har jag nästan lagt ner dom tankarna helt, blir en riktigt lågbudget sommar men det behöver inte vara illa för det. Finns ju faktiskt en hel den billigt man kan göra :)

Ha en bra dag! Kram Heleena

Knasterfaster sa...

Nilla: Var ska vi äta tårtan tycker du?
Heleena: Kom till Nora i sommar och ät Noraglass med mig!!!