måndag 11 augusti 2014

Igår var jag på core och tränade mage och lår

Fick sån lust att rimma. Det är därför rubriken ser ut som den gör.

Jag är helt utslagen idag. Sambon säger att det är för att jag gjorde alldeles för mycket igår. Först städade jag. Det hade jag inte gjort sedan innan värmeböljan. Långt innan. Sedan var jag med Nilla på core och sög in magen. Efter corepasset (som jag cyklade fram och tillbaka till, 5 km i vardera riktning) cyklade jag en lång cykeltur med Susanne som har namnsdag idag. När vi cyklade bort cyklade vi mot solnedgången och när vi cyklade hem såg vi en fantastiskt fin fullmåne. 

Imorgon arbetar en våra sommarvikarier sin sista dag. Hon har härligt blått hår. Efter jobbet idag cyklade jag ned på stan och köpte en avskedspresent till henne.  Hon får bl.a en hårspänne med en blå ros. Det tror jag blir snyggt på henne.

Minsta har två kompisar här. Det är första gången de träffas IRL alla tre. En av dem har rest hit ända från Stockholm. Det är två trevliga väluppfostrade killar.

3 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Du gjorde nog inte för mycket, men du gjorde kanske allt för snabbt? Som i en gammal Chaplinfilm, till exempel. Inte konstigt om man blir slut då.

Shamrock sa...

haha, jag skulle vilja se ett corepass i Chaplintempo

maria sa...

Kanske lite för mycket, men vad tusan - på det igen! :) träningsvärk ska tas bort med mer träning sägs det!