torsdag 14 augusti 2014

Packar

Jag vet inte om det är en slags frigörelseprocess eller så men jag gör mig väldigt involverad och oumbärlig när det gäller Mellans packning inför Oskarshamns-flytten på söndag. Idag cyklade Mellan och jag till Ikea och införskaffade en del nödvändigheter, bl.a en tvättsäck, två prydnadskuddar och matlådor.

Jag slutade kl 12 idag. Strax innan jag skulle cykla hem började det regna. Det höll upp precis när jag cyklade hem och sedan kom det en störtskur igen precis när jag hade kommit innanför dörren hemma. Nästan så att jag övervägde att bli religiös eller att köpa en lott men jag gjorde ingetdera. Jag drack kaffe och åt en pannkaka med jordnötssmör och drottningsylt. Sedan gosade jag med grannkatten för att den är så himlans gosig. Det är den katten som är Zeldas bästis.

Det var kul när Minsta hade LAN här. Inte många andra sammanhang där ungdomar umgås över åldersgränser annars. Killen som kom från Haninge var två år äldre än Minsta och den andra killen är tre år äldre och börjar på gymnasiet nu i höst. Han var så rolig förresten, haha. Han frågade om jag sysslade med någon idrott. Näe svarade jag. Gör du inte?! Inte ens hockey?!?

1 kommentar:

Småländskan sa...

Välkommen till Småland och Solkusten Mellan!
Hoppas du kommer att trivas här.
Själv bor jag ca 7 mil söder om O-hamn, i Kalmar.
Inte helt fel att flytta från den ena kusten till den andra. Det vidgar vyerna liksom...