torsdag 25 december 2008

Nu är det jul igen...

Jag har fått en egen dator!!! Gissa vem som är nöjd? Jag!!! Nu kan jag mejla, blogga och betala räkningar precis när jag vill. Perfekt. Den är liten och söt och vit. Killarna har fått guitar hero world tour. Jag har sjungit mig hes och 14-åringen har fått skavsår av stockarna. Just nu sitter jag här och bloggar samtidigt som jag lyssnar på Allsång på skansen. Sambon läser Plaza!? Varför har du köpt den här? undrar han. Jag vet inte, ville väl vara lite glassig. Nu är 7-åringen här och sjunger O´boy. Gissa vad sambon fick av mig då? Ett värmehjärta som kostade 39:-. Don efter person. Jag säger välkommen till Brorsdotter F som nu har fått tillstånd att läsa min hittills helt oinspirerande blogg som egenligen inte tillför någon någonting. Tack, tack, tack för att du ringde idag. Jag blev jätteglad! Gick en ca 8 km lång promenad idag. Det var behövligt. Vågar inte ens tänka på vad jag kan väga just nu. Måste nog gå och lämna plasma snart (där har de en våg). Hittills en helt perfekt jul.

1 kommentar:

secretary from hell sa...

Hur får man en sådan där vit dator att ha i knäet? Bättre en vit dator i knäet än inget i knäet. Eller kanske bättre med en knäskål i knäet. Fast det har jag redan.

Jag tror jag ska göra en blogg jag med. Men när ska jag skriva i den?

Kan du göra din blogg offentlig, det är så jobbigt att logga in!!! Pust, värre än att springa 5 km, slita i timmar åt enheten omvårdnad, skapa en kurskatalog eller leka med snabeldraken.