onsdag 14 augusti 2013

Paus

Sambon frågade mig om han fick titta på fotbollen på tv ikväll. Självklart! Jag behövde lite paus. Fotboll på tv är jag inte intresserad av för jag vill titta där jag själv vill och inte på det som kameramännen visar. Mitt behov av egentid är ganska stort och har inte blivit tillfredställt under den senaste månaden eftersom Sambon och jag har ältat och försökt kittat ihop vårt förhållande ungefär mest hela tiden. Mitt samvete har låtit mig sova gott om natten men Sambons samvete har hållit mig vaken ibland. Nu försöker jag njuta av choklad (Geisha dark) och av en stund med mig själv. Var inte så njutningsfullt det här för min hjärna är också satt på paus. Får inte fram en enda vettig tanke.

Nu har Zlatan gjort tre mål.

5 kommentarer:

Gafflan sa...

Klart man måste ha paus och egentid! Att få ihop sitt förhållande att bli helt när det gått sönder kräver både sin kvinna och man. Jag menar det att även om man vet och man lovar varandra att ändra på invanda mönster/rutiner/vanor och ovanor så är det inte gjort i en handvändning. Att ändra på saker och framförallt förlåta är oerhört slitsamt, tröttande och som jag ser det beundransvärt modigt!
Stor Kram.

Singelmamman sa...

Gafflan är klok. Att Zlatan gjort tre mål känns konstigt nog inget alls. Fast jag gillar fotboll.

Mika sa...

Jag gillar inte fotboll på tv... inte heller Geisha dark. Den kunde varit så god men var så smörig.
Det blev ett plopp för mig. Mums!

Veronica sa...

Gafflan är så klok. <3
Hoppas du hittar orken i hjärtat och själen, så att kittet blir mjukt och följsamt igen. Det är så himla tråkigt att älta. Men, när ältandet är över och om man orkat hålla ut, kommer kärleken märkas igen. Det är en av de saker som är så bra med kärlek.

Shamrock sa...

Lyssna på Gafflan hon har rätt. OCH egentid är guld värd och det behöver du oxå, själv skulle jag valt vanlig Geisha