torsdag 29 augusti 2013

Kompar imorgon

Imorgon är jag ledig hela dagen. Enligt schemat slutar jag 12 men jag plockar ut lite komptimmar. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska ha en vildag eller en hivdag. Vila som i att sova halva dagen och hiva som i att hiva ut bråte ur tvättstugan. Kan också tänka mig att göra något helt annat. Behöver bl.a köpa en ny tvättmaskin eftersom den gamla har tvättat sin sista tvätt och stannat för gott. Det blir en Siemens.

Annars knallar det på med jämna plågor.

6 kommentarer:

Gafflan sa...

Vildag låter alldeles förträffligt. Hiva kan man ju göra en annan dag men tvättmaskin är ju onekligen bra att ha. Jag vill ha en ny för vår låter som ett jetplan men den står inte still än... Då vill jag ha en stor Miele. En dyr en så kanske jag slipper köpa ny tvättmaskin under resten av mitt liv. :)
Kram

nillas liv på pinnen sa...

Mmm, härligt med dessa jämna plågor.

Anonym sa...

Hmmmm har inte riktigt koll på var i landet du bor, men, är det köravstånd till Sala-trakten rekommenderar jag Sätra Brunn och deras dagspa. Håller tummarna för att någon av massörerna har ledigt på eftermiddagen om du kan fara dit!

Knasterfaster sa...

Gafflan: Mellan och jag har precis diskuterat det där. Ska man köpa en Miele för 26000 eller 10 stycken Matsui för 20000.

Sus sa...

Du ska ta en Knasterdag.

Tänk inte på någon annan än dig själv.

Singelmamman sa...

Nilla och Sus. Lyssna på dem!

Och Anonym så klart.