lördag 20 december 2014

Är det dags att börja köpa julklappar?

Stökar runt lite här hemma idag. Flyttar saker hit och dit på måfå. Funderar på att sätta upp julgardinerna så jag har lagt dem på strykbrädan. Där ligger de bra.

Sambon ligger också. Han är förkyld. Kanske samma förkylning som Minsta har haft. Minsta jobbar idag. Han har verkligen tur med vädret på sin allra första runda som reklamutdelare. Solen skiner och det är några plusgrader varmt.

Mellan kom hem igår! Han överraskande oss rejält eftersom han hade sagt att han skull komma hem idag.

Största åt middag här hos oss igår och sedan skjutsade vi hem honom och hans nya matta som äntligen kommit fram. Brevbäraren hittar inte till hans och hans grannars brevlådor äñnu så de får posten lagrad och är tvugna att själva hämta sina brev, reklamutskick och avier flera km hemifrån. Märkligt att Posten inte har sett att det pågått ett husbygge mitt i stan sedan ganska lång tid tillbaka och ännu märkligare att Öbo inte i god tid meddelat Posten att det byggs nya bostäder med tillhörande brevlådor. Sådant där räknar i alla fall jag med att det bara skall fungera från inflyttning. Är det likadant för villaägare som byggt nytt hus eller är det bara studenter som får finna sig i sådant här?

Inga kommentarer: