måndag 10 november 2008

Hur man retar upp sina barn...

Har infört en ny regel här hemma idag. 13- och 14-åringen får endast sitta och data mellan kl. 19.30 - 21.30 vardagar. Gissa om jag är populär nu? Nu har jag iallafall tid att sitta här. Denna nya regel kom till för att de skall lägga mer tid på sina läxor. Jag vill inte vara delskyldig till att de får usla betyg bara för att de hellre datar än gör läxor. 7-åringen har fri tid vid dator. Han sitter här brevid mig nu. Oftast tröttnar han efter någon timma så det är inget problem. Han har ju inte så mycket läxor ännu. 19.30 går 7-åringen och lägger sig.

Trött idag. 14-åringen hade problem med tandställningen som skavde inatt. Det var dessutom väldigt varmt och kvavt i sovrummet. Sov nog bara 4 timmar totalt. 14-åringen fick tid hos ortodonten kl. 12 idag. Han säger att det fortfarande gör ont men att det är ok. Just nu är han på sin fiollektion. Sambon är med och skjutsar.
Marsvinen har flyttat in i badrummet. Det känns lite märkligt att ha 5 stycken som tittar på när man uträttar sina behov...

Inga kommentarer: