måndag 30 juli 2012

Internetskugga?

Är ni inga miljöivrare eller har jag hamnat i internetskugga? Det var fasligt så ni totalignorerade mitt förra inlägg. Alla utom Nilla då förstås men hon var liksom som tvungen. Jaha, men då vet jag det. Då blir det ingen mer återvinning för min del.

Idag har jag jobbat. Det har varit en stökig dag. Nu ska ni få veta en sak som kan vara bra att veta när ni kommer till receptionen på en vårdcentral. Vi som står i receptionen är medicinska sekreterare. Vi får inte ge råd om hälsa och vi får inte föreslå behandlingar. Om vi var utbildade till läkare eller sköterskor så skulle vi inte stå i receptionen. Men ni är allt bra rara när ni frågar om en det ena än det andra!

Flicka S skulle ha åkt hem idag. Nu har hon varit hos oss i 14 dagar. Hon åkte inte hem. Hon stannar ett tag till. KUL tycker jag! Mellan är förstås glad men Minsta är nog allra gladast för att inte säga överlycklig! Just nu är Minsta, Mellan och Flicka S och shoppar på en galleria. Minsta ringde nyss och sa att han kanske ska köpa ett par jeans.

Sambon har köpt en klinka idag.

Största städar sitt rum.

5 kommentarer:

JaanaM. sa...

Skönt med sommarlov.... :) Dina barn njuter säkert!

nillas liv på pinnen sa...

Jag tycker definitivt att du ska tvinga dina andra läsare också. Men blogvärlden är lite trött just nu, tror jag. Bara du och jag som är på hugget.

Jag brukar inte be om behandling i receptionen. Det skulle kännas obekvämt.

Malla sa...

förlåt!
jag har internetskugga, nästan. det är stressigt med semester!

Mika sa...

Jag får alltid massa konstiga tips i receptionen på min vårdcentral... Bör man påpeka för dom att dom inte har rätt att ge det? På min mammas vårdcentral sitter en bulldog i receptionen, hon släpper inte igenom någon som inte har ont i hjärtat eller slutAt andas. Jag tycker hon ska byta vårdcentral av två anledningar:
1 om hon är så dålig att hon har ont i hjärtat bör hon söka upp akuten i stället.
2 hon lär aldrig få komma till läkare om hon tex bryter fingrarna krokiga fingrar är inte så skoj att ha.

Nej du... Jag ignorerar inte dina inlägg. Jag försöker hålla semester från allt Om jag normalt gör. Men... Det är inte lätt... Nu sitter jag här igen och läser.

Kram
Mika

Knasterfaster sa...

Jaana Oh: Sommarlovet är ett nödvändigt lyx!
Nilla: Jag har fler besökare än vanligt men det är som att de inte orkar skriva något. Det är ok.
Malla: Haha, du är förlåten! Alla har rätt till bloggsemester.
Mika: Usch, tänk om jag också uppfattas som en sådan där bulldog. Vi får bara boka akutfall i receptionen. Akuta fall är sådana som håller på att falla ihop framför ögonen på oss ungefär. Allt annat ska sköterskorna boka. För att boka tid via sköterskorna måste man ringa till vårdcentralen. I receptionen kan vi boka in telefontid till sköterskan så ringer de upp patienten.