måndag 1 oktober 2012

Puh

Äntligen har jag satt mig ned och slappnat av en stund.
Rekord i antalet besökare, rekord i antalet dikterade dikat och rekord i antalet recept att fakturera. Det har gått bra och det har varit roligt men nu är jag trött. Vi delar inte på dagarna i kassan utan står alltid hela dagar, 07.30 - 17. Det kom drygt 120 besökare idag. Kom hem 17.45 och pustade ut i 20 minuter innan jag hjälpte Sambon med middagen. Nu har vi ätit. Disken får vänta.

Jag behövde inte ha mössa idag på mig för jag är fin i håret! Det sa i alla fall de som sa något om min nya look. Det var många som sa något! Jag kan inte inte visa någon bild för av någon anledning  så kan jag inte ladda upp bilder från mobilen till blogger. Det har jag inte kunna göra på flera veckor. Ni får tänka er en kort väldigt mörkbrun frisyr med sidbena och snedlugg. Ni får låtsas att jag ser ut som en blåögd Victoria Beckham om ni vill. Sambon ser inte som David Beckham. Som ni  kanske redan vet så påminner Sambon mer om Mads Mikkelsen.  99.9 % av er vet väl redan hur Mads ser ut men ni kan ju kolla på honom ändå genom att klicka på länken.

Igår blev det tyvärr ingen söndagspromenad med min granne/vän för hon var ute på affärsresa. Största gick med mig istället. Vi gick 6,5 km.

Ni måste läsa om den gulliga tanten Martha Mildred (tänk att det fanns någon här i vår stad som faktiskt heter så!) i det här blogginlägget.

Imorgon bitti åker jag till Loka Brunn. De andra kvinnorna som skall med tycker att två och en halv timmar (2,5 timmar) är alldeles för kort tid för att hinna bada och att det blir för stressigt. De hinner inte bada, duscha och göra sig i ordning inför middagen på den korta tiden säger de. Jag tänker packa ned min baddräkt för jag har inget emot att vara ensam i bassängen. Jag gör mig i ordning inför middagen på 5 minuter.

7 kommentarer:

Malla sa...

vad skoj att du fick många komplimanger om håret!

Ting sa...

Oj vilken dag!
Hoppas du får det mysigt i Loka imorrn!

Shamrock sa...

Två timmar. Det beror väl på vad man ska göra... ska man på Nobelmiddagen kan det vara lite tajt med tid, men för en konferens räcker det väl

Singelmamman sa...

Men herrejösses! Jag tänker som Shamrock. De kanske har tagit fel på sammanhanget?
Jag är avundsjuk på dig som får åka på konferens. Jag älskar att göra det, och får ju göra det titt som tätt ibland.

Fru Venus sa...

Har dom tänkt plastikoperera sig medan du badar? Sambon påminner faktiskt om en blond Mads ;-)

nillas liv på pinnen sa...

De har inte förstått det här med att bada på konferensanläggning,dina arbetskompisar. Man går i och sedan går man upp.

Mika sa...

Jag funderade var alla dina fina bilder tagit vägen... jag saknar dom.
Jag gillar Mads. Mycket. Tack för länken!