tisdag 4 juni 2013

En lugn stund

Igår städade jag uteplatsen och möblerade om. Jag möblerar alltid om när jag är hemma själv och städar. Skurade altangolvet (som är oceanstort) och putsade fönsterrutor (14 av 21 putsade jag, de andra putsade Sambon) samt tvättade en stor matta utomhus som fick hänga i solen och torka. Vilken grym cirkelträning! Jag har ont i precis varenda muskel idag.

Idag ska jag städa inne. Har bara tagit en extra lång härlig frukost tillsammans med Zelda i solen på den nystädade uteplatsen.

Igår lyssnade jag på radio P4 hela dagen. Hade radion på i köket och fönstret öppet. Sent på kvällen tog Sambon fram en hemlig påse (som han tydligen fått med sig hem då han var på Ikea fastän det stod BRL på den). Nu är det ljud i högtalarna på uteplatsen (igen, försvann när vi byggde om köket). Den nya manicken använder bluetooth sa Sambon och kopplade den till en av Minstas gamla mobiler. Idag kan jag bara lyssna på sådant som Minsta lyssnade på för två år sedan, Sean Banans skaka rumpa, Crasy frog och musik från olika spel. Himla irriterande. Sambon har glömt sin mobil hemma på köksbordet så jag kan inte ringa till honom och klaga. Det är nog bara att koppla dit hans mobil istället för Minstas. Sambon har spootify i sin men jag kan inte hans upplåsningskod. Jag drar nog ur sladden och lyssnar på radion precis som igår. Då blir Sambon ledsen för han tycker att han har fixat så bra.

7 kommentarer:

Anki sa...

:-D
Jag skulle nog ta risken att göra sambon lite ledsen för att slippa bananer o grodor!
Han kan ju få fixa med sladden OCH en ny lista till dig sedan - så känner han sig duktig igen ! :-)

Knasterfaster sa...

Anki: Haha, jag tror att det är precis så det kommer att bli!

Mika sa...

Har du något bra tips för en som snart ska skura ett liika stort trädäck???

Knasterfaster sa...

Mika: jag använde mig av piasava(hur sjutton stavas det?!)-kvasten. Hälde ut varmt såpvatten på plankorna ovh borstade. Hade velat använda vattenslangen för att spolla av men slangen var för kort så jag fick ösa med hinkar. Tror inte att mitt sätt var det bästa...

JaanaM. sa...

Låter som du har verkligen tagit det lugnt.. .Du kan komma till mig och lära mig! :)

Fru Venus sa...

Tycker du ska lyssna på Anki :-) Tror det är bara tioåringar som orkar med sjungande(?) bananer.

Mika sa...

Ah! Då ska jag prova det. Jag har en låååång slang så den bör räcka.

Tack!!!