torsdag 11 juli 2013

Det blir sällan bra när jag vill för mycket

Idag vill jag göra en utflykt. Jag vill att den ska bli bra. Trevlig för både mig och Sambon. Sambons enda åsikt var att utflykten helst inte skulle gå söder ut. Jag föreslog Smultrongården utan att egentligen veta vad det är för ställe. Namnet är fint. Sedan har jag bläddrat i Sommarbilagan utan att fastna för något, Bastudalens kinapark, Min skattkammare med Lyckliga hönans glass (stängt idag!), Ostcafe' gårdsbutik i Bredsjö (Bredsjö blå-ost är mmmmm-njutning), Rosengården i Bergslagen med 1000 olika sortes rosor, Hallagården med angorakaniner (de ser ju så lustiga ut!), höns, perenner och konsutförsäljning eller lunch i Kumla på Goda rum och en fika på Cafe till salu (det heter så för att allt på cafeet är till salu, du köpa stolen du sitter på!). Eller kanske helt enkelt bara åka till svärmors stuga vid Fåsjön och övernatta tills imorgon. Sambon vill att jag ska bestämma och jag vet inte vad jag vill.

6 kommentarer:

Singelmamman sa...

Fila på Café till salu låter himla spännande.

maria sa...

Fika och sen det där med ost....

Fru Venus sa...

Satsa på stugan på tumis ;-)

Susjos sa...

Oj så mycket spännande att välja mellan! Vad blev det?
Läste igen lite vad du gjort, och ser att ni varit till Grekland!!!! Så underbart!!! Och så mysigt du och sambon verkar ha tillsammans ♥
Längtar till vi ska åka i mitten av augusti!

Knasterfaster sa...

Singel: visst låter det spännande!?
Maria: ingen Bredsjö blå idag. Det blev halloumi och chevre.
Fru Venus: vore underbart!
Susjos: det blev en cykeltur och fika hemma hos svägerskan, haha!
Nu njuter jag av att Sambon och jag fortfarande har "nyförälskelse"-känslan kvar sedan Grekland, Hoppas ni får det lika underbart!

Småländskan sa...

Vad härligt att läsa om er nyförälskesekänsla.
Min ex-sambo och jag hade en sån väldigt länge. Minns att jag "fjärildrade" i magen bara jag ringde honom, hörde hans röst...
Var rädd om känslan. Och ska ni uppleva ännu mera av denna förälskelse, så ska ni resa till Santorini! Vi var där på vår första resa tillsammans, men det är mer än 15 år sen. Hoppas magin fortfarande finns kvar där.