måndag 13 januari 2014

Jag gillar faktiskt det här

Jag gillar att strutta omkring i långkallingar och storkofta. Snö och minus 18 grader gör det helt legitimt att klä sig så. Jag brukar långkallingstrutta annars också men det är något visst när vädret är bistert som nu. Jag tar tillvara de bistert kalla vinterdagarna. Det är ingen som kräver att jag ska vara ute i det här vädret. Nu är det extra mycket tillåtet att ligga i soffhörnet under en filt och mysa. Under sommarhalvåret myser jag i mitt soffhörn med en liten liten gnutta dåligt samvete för att "jag inte tar tillvara de fina sommardagarna". På sommaren har jag rakade bara sommarben. Nu har jag bara ludna vinterben.

Annars då? Har jobbat som vanligt. Cyklade till och från jobbet i kylan. Åt god vintersoppa från Linas till middag.

6 kommentarer:

Singelmamman sa...

Jag funderar på långkalling-stortröja imorgon. Eller ja, kanske inte långkallingar, för då svettas jag ihjäl. Men tjocktröja kan jag tänka mig.

nillas liv på pinnen sa...

Bara tunnisar ställer in cykeln i förrådet på vintern.

Shamrock sa...

Jag brukar oxå strutta i långkalsonger. Men i år har jag inskaffat ett par flanellpyamasbyxor som jag myser i

Carita Liljendahl sa...

åh så underbart då någon älskar kylan och ser det mysiga i den, och inser att man kan ladda batterierna då om man vill :-)

Mika sa...

Ja visst är det mysigt!!!! Jag älskar mina ben när dom är lurviga. Då känner jag mig fri ;) Men... ska till badhuset imorgon = jag visar ALDRIG upp lurviga ben för allmänheten. Så dom blir kala tills dess.

Kram
Mika

Jigglypuffan sa...

Här växer det mesta som ansas och vaxas det andra halvåret...
Nu har de dock fixat spa anläggning på gymmet. Bubbelpool och bastu. Dax att ta tag i lurvet. Får nog ta trimmern först!