söndag 4 maj 2014

Nu har jag handlat!

Många timmar på Gekås resulterade i en del inköp. Jag fick två jackor, en bh, tre trosor, två randiga t-shirts och en prickig sak (tunika?). Så mycket kläder har jag aldrig tidigare handlat till mig själv vid ett och samma tillfälle. Det enda jag hade tänkt köpa till mig själv när jag var där var ett par jeans men jag orkade inte stå i kön till provrummen så några jeans köpte jag inte.

Sambon fick strumpor. Största fick kollegieblock, Minsta fick kalsonger och en t-shirt och Mellan fick en nagelfil och hårsnoddar.

Jag köpte åtta stycken likadana kaffemuggar. De ska jag använda om/när vi får gäster. Det kommer att se snyggt och enhetligt ut att duka fram dem tror jag. Kompletterade muggarna med två skålar och ett fat i samman serie. På fatet ska jag lägga kakor och i skålarna ska ha jordgubbar och vispgrädde (i alla fall någon gång ska jag hade det, en annan gång ska jag ha något annat på fatet och i skålarna). Sex frukostskålar med ugglor på kom också med hem för att de var så himla söta (och billiga). Sedan köpte jag en del annat också, rakhyvlar och Tabort t.ex - sådana där nödvändiga tråksaker.

4 kommentarer:

Singelmamman sa...

Jag är imponerad! Så mycket har jag aldrig handlat på en och samma gång.

tigerliljan sa...

Men! Köper du bh utan att prova? Det skulle jag aldrig göra (och det är jättetrist att prova). Har förstås aldrig varit i Ullared, dottern kom hem med ett (!) par grå trosor när hon försökte för länge sen.

Aurora sa...

Det är lätt att fylla vagnen när man är i Ullared. Billigt det mesta. Kram

Fru Venus sa...

Tror att jag ska undvika det det stället ;-)