lördag 1 november 2014

När jag känner mig för dum för att ställa de dumma frågorna

Vi har en TV. Det begriper jag. Till TV:n hör en hårddisk och det begriper jag nästan också. Det är den som gör att man kan spola tillbaka i direktsända program och titta på något man vill se om. Sedan går det visst att spela in program på den också men jag har glömt hur man gör och vilken av fjärrkontrollerna som jag skall använda. Nu har hårddisken kraschat. Det gör hårddiskar ibland. Jag har precis, den senaste veckan, förstått att vi har något som heter Canal digital. Det har vi säkert haft sedan urminnes tider eller i alla fall i fem år. Jag har däremot inte förstått vad man har det till. Minsta tittade mycket på Nikelodeon då, det kan han haft ett samband. Men vad mer kan man ha det till???

2 kommentarer:

* Snigel * sa...

Canal Digital (CD) levererar de kanaler du kan se på tv. Dem ser du via ett plastkort som går att flytta till en annan tv. Om du inte har en box under tvn som det står CD på så sitter kortet i en hållare på baksidan av tvn. Det finns många trevliga kanaler att kolla på. Just nu gillar jag BBC Lifestyle.

Shamrock sa...

haha, jag gick ner en tidig lördagsmorgon för att se på TV innan familjen vaknade. Men alla dessa dosor och annat. Det slutade med att jag läste en bok