måndag 26 september 2011

Look no hands!

Minsta har blivit av med sin extra hand nu. Legohanden som satt i hans öra alltså. Det var tydligen lite pillrig för vårdcentralsdoktorn att få ut den. Det var enbart en hand Minsta hade pillrat in. Det satt ingen arm på handen. Doktorn fick använda både en sug och en pincett för att få bort den. Minsta hör bra nu.

Minsta och jag har varit på utvecklingssamtal på skolan. Utvecklas gör han. Det är jobbigt att samtala. Jag tror att jag blev lika trött som Minsta men jag la mig inte ned på bänken och suckade så som Minsta gjorde mot slutet av utvecklingssamtalet.

Nu väntar vi på Linas matkasse. Hoppas det finns något i den som vi kan lägga till snabbt och lätt ikväll. Jag köpte en kycklingpaj till lunch. I den hade någon tappat en burk curry. Det var synd för annars hade den nog varit god.

Nu har jag tvätt som ska hängas meddelar Sambon. Det mesta är nog Mellans men ok jag hänger det. Sambon har hållit på och donat med annat medan jag tagit igen mig lite.

5 kommentarer:

Malla sa...

Skönt att det går framåt för honom! Sist jag var på utv var det...inte jättekul, hoppas på trevligare samtal nästa gång :)
Skönt att handen kom sig ut.

nillas liv på pinnen sa...

Åh, hälsa Minsta att utvecklingssamtal är ett otyg!

Knasterfaster sa...

Malla: Vårt samtal var inte så värst kul det heller...
Jag hoppas att han inte stoppar in fler händer i öronen.
Nilla: Det ska jag hälsa honom.

Västgötskan sa...

Minsta som i 10-åring? Som pillar in lego i örat?
(He he, ursäkta, men det där var lite roligt...) ;-D

Ha en skön dag!

Knasterfaster sa...

Västgötskan: 10-åringen tyckte att det otroligt pinsamt. Han kunde inte förklara hur det kom sig att han pillat in legohanden i örat. "Det bara blev så". :)