söndag 18 september 2011

Söndagsmorgonmys

Har ätit frukost och läst morgontidningen. Sambon är en rubrikernas man idag eftersom förstasidan och ett fyrsidigt reportage inuti tidningen handlar om honom och några andra män. Sambon är inte med på bild men citeras två gånger. Reportaget handlar om deras stormiga förhållande till Katia.

I söndagsbilagan är det alltid bostadsannonser. Jag tycker att det är roligt att läsa bostadsannonser. En del beskrivningar får mig att fundera:
 "Trevlig villa med många sovrum i aktiv by".
Jag kan fastna på sådana där formuleringar. Vad betyder det egentligen? Vad tror ni?

Priserna fascinerar mig.
"Rejäl villa i trevligt villaområde, ett möjligheternas hus med gott om utrymme. Stort dubbelgarage. Nära till skola, förskola, natur och sjöarna Tena och Blöja". 7 rok. 5 sovrum. 148 kvm. 96 kvm biyta. Tomt 1 645. 200 000.
"Ett unikt tillfälle för ett fantastiskt fritidsboende där underhållsfritt prioriteras för så mycket ledighet som möjligt. Poolområde, dusch-bastu-relaavdelning mm ingår. Från altanen är det utsikt över golfbanan, båthamnen och sjön Skvätten". 51 kvm. Tomt? (jag tror inte det är någon). Avgift 926:-/mån.
1 895 000.

2 kommentarer:

Fru Venus sa...

Skulle jag bi o Sverigelandet skulle jag inte göra annat än att gå på husvisningar på söndagar :-) Mannen brukar också fastna i alla konstiga(?)formuleringar. Gällande kattlucka, han vill inte såga hål i nån dörr...*suck* Har sambon bråkat med Katia?

Fru Venus sa...

bi o ska vara bo i.....*suck*