lördag 19 januari 2013

Jag har handlat lite fikabröd

Klart att jag handlade lite av Minsta när han stod och sålde. De stod inne i entrén på Ica så de frös inte. Sex påsar med gott och blandat, kolakakor, kladdkakemuffins, pepparkaksmuffins, tigerrutor, norrländska hönekakor och något som jag hoppas är morotsmuffins. Nu ser jag verkligen fram emot 3-kaffet i eftermiddag! Vet ni att de lyckades få ihop 8000 kr när de samlade och pantade läskeflaskor?! De samlade i ungefär en månad. Fattar ni hur många flaskor det är? Klassen ska åka till Kloten på höstterminen i sexan.
Jag sov skraltigt inatt också. Största kom hem lite glad i hatten vid 03-tiden. Det lät som om han tog av sig minst tre par skor i hallen innan han gick upp till sig. Sedan hade jag svårt att somna om. Sambon och jag fick hela gårdagskvällens händelseförlopp berättat för oss av Största idag på morgonen. Härligt att han vill dela med sig! 
Det ser ut som om 3-kaffet är försenat. Hjälper Sambon med ett 13 år gammalt problem samtidigt som jag skriver det här.
Tillägg: problemet är att vår varmvattenberedare läcker vatten. Det har med vattentrycket från vattentornet att göra har en rörmokare förklarat för oss. Vi har en liten bytta under beredaren men den blir snabbt full om vi inte kommer ihåg att tömma den väldigt ofta. Vi blir blöta om strumporna när vi går in i tvättstugan. Nu ska vi försöka koppla en slang från beredaren till avloppet som är i andra änden av tvättstugan.

5 kommentarer:

Singelmamman sa...

Underbart verkligen att Strsta vill berätta. Vad har ni för problem som firar 13-år?
Hälsningar
Nyfiken

nillas liv på pinnen sa...

Allt det där till ett och samma 3-kaffe? Då behöver du nog cykla på oplogade cykelvägar imorgon.

Aurora sa...

Om vattentrycket är för högt borde det vara kommunens problem. Kan man byta packningar annars? Kram

Suzan sa...

Mums!

Krakelsprakel sa...

Oj... Vad mycket och mastigt. Och tänk att barnen ska bli så stora så de också får vara glada i hatten. Hm. Tiden är ur led.