onsdag 16 januari 2013

Imorgon

Imorgon händer det grejer. Först tänker jag dock skriva att idag var det plogat idag. Det kan ni se på bilden. Jag såg en plogbil i morse! Jag tog kompledigt och flexade ut redan kl 14, det är därför det är så ljust på bilden.

Jag kom hem samtidigt som postbilen körde in på min gata. Jag hann skotta bort plogvallen innan posten delades ut i vår låda. Sedan skottade jag runt soptunnorna och in fram till entrén.

Imorgon ska jag börja på målarkursen! Tralalala så kul det ska bli! När jag berättar att jag ska gå en målarkurs så tror alla att jag redan är duktig på att teckna, rita och måla. De förstår inte att det är för att jag är urusel och för att jag vill lära mig som jag ska gå en kurs. Dumt att gå en kurs för att lära sig något som man redan kan tycker jag.

Imorgon kommer vår nya duschkabin! Vi har duschat stående i badkaret i snart 13 år. Ser verkligen fram emot att kunna stänga om mig vid duschning. Jag kommer att behöva duscha efter kursen för jag vet att jag kommer att få färg i håret och överallt. Jag är sådan. 
Nu hoppas jag att hantverkarna verkligen kommer imorgon som de har sagt.

Slänger med en bild på böckerna som Största hämtade åt mig på postens utlämningsställe igår.

4 kommentarer:

Malla sa...

oh det där med att duscha i badkar, det kommer jag ihåg, mkt skönare med duschväggar :)
lycka till på kursen!

Jaana Oh sa...

Spännande med målarkursen!!

Fru Venus sa...

Jag minns när jag gick en akvarellkurs, fick höra att jag hade ett otroligt bra färgsinne men ingen som helst talang för att måla. Hoppas det går bättre för dig :-)

Krakelsprakel sa...

Lova att visa resultat från målarkursen:)!