söndag 31 juli 2011

Ombytta roller

(Cykeln har jag glömt bort...tralalalalalala. tjoflöjt)


 Ikväll passade jag på att ta plats vid grillen medan Sambon var på bio med Minsta. Jag grillade kotletter som Sambon hade marinerat. När Sambon kom hem fick han göra tillbehören, klyftpotatis, sås och sallad. Det blev riktigt gott! Minsta berömde såsen som Sambon hade gjort. Såsen var verkligen god och alla tyckte att köttet var perfekt grillat. Till efterrätt grillade vi bananer med blockchoklad. De åt vi med vaniljglass. Receptet hade Minsta med sig hem från kollot. Mumsfilibabba!

Men så varmt och härligt det har varit den här helgen! Underbart! Två gånger idag har det regnat samtidigt som solen har skinit. Jag älskar solregn!

Idag hittade jag min night rider!!! Mitt hårvax alltså. Det låg i bilen. Jag tycker att det är lite konstigt att när jag har letat efter något väldigt länge (sedan i april/maj när det gällde night ridern) och till slut ger upp och köper något nytt (jag köpte ett nytt vax i onsdags) så dyker det jag letat efter upp efter ett par dagar.

3 kommentarer:

Fru Venus sa...

Känner igen blomlådan :-) Och skogen.

4U2 sa...

Visst undrar man ibland?

Fru Gårman sa...

Dom där sakerna som försvinner och återkommer. Det är trollen som lånar dem har jag hört!
Angående gardinen, jag hann slänga förpackningen, men den finns mitt i Mariehamn i butiken bredvid posten. Venus vet! Jag såg två storlekar, 100x100 som jag köpte för 170kr och 140x100, finns säkert fler. Massa annat jox också med samma mönster.