söndag 8 april 2012

Var är mitt glada humör?

Har någon sett mitt glada humör? Jag letar och letar men hittar det ingenstans.

Jag har alltid ansett mig vara en positiv, glad och nöjd människa men någonting har har hänt. Känner mig inte nöjd och glad varje dag. Har hamnat i ett gnällträsk och där trivs jag inte. Vad har jag att gnälla över egentligen?

11 kommentarer:

Renée sa...

Tror att man bara hamnar i ett sådant "träsk" ibland. Vore man glad jämt så vet man ju inte när man är glad! Håll ut, glädjen kommer nog snart!

Singelmamman sa...

Ja min bild av dig är också att du är optimistisk och glad. Det är väldigt tråkigt att hamna i gnällfacket. Hoppas att du kommer ur det snart!
Kram

nillas liv på pinnen sa...

Jag vet inte vad du har att gnälla över, du får berätta!

Ulrika sa...

Inte nöjd och glad v a r j e dag?? Vem är det?
Nej, gnäll av dig om det behövs, bloggen är bra forum för sånt. Annars så hitta på något du gillar och satsa på det. Det gnälliga och tråkiga går över..

Kram!

Per sa...

Man behöver perioder av gnäll för att uppskatta resten mer

Osloskånskan sa...

Kanske det tog en tur till Skåne?

Knasterfaster sa...

Renée: hoppas glädjen kommer tillbaka snart. Så här vill jag inte må länge.
Singelmamman: det är sambon jag gnäller på. Han börjar tycka att det är jobbigt.
Nilla; kanske är det för att jag inte har någon egentlig orsak att gnälla över just nu. Jag kanske liksom passar på att må dåligt så att jag har ork och energi över när en riktig orsak dyker upp.
Ulrika: jag tycker att det är svårt att gnälla ärligt på bloggen utan att någon känner sig träffad. Jag vill inte såra någon.
Per A: är det så det är?!
Osloskånskan: om du hittar mitt goda humör i Skåne så kan du väll vara snäll och sätta det på tåget tillsammans med Mellan när han åker hem imorgon!

Mika sa...

Nej men... det var ju inte bra. Inte för att du inte får gnälla... men det är tråkigt att känna sig gnällig när man vill vara glad.
Idag blev jag gnällig. Och en satkärring på köpet. Jag hade lågt blodsocker och lackade ur på tre små tjejer som tramsade ur vid maten.
Moget? Nej. Gnälligt? Jajjemen! Det blev bättre efter lite mat... men jag känner fortfarande hur jag önskar att jag kunde ta tillbaka det där okontrollerade kommenterandet tidigare.
Kanske är det så att du har lågt blodsocker du med eller också kanske du jobbat för mycket på sistone?

Kram
(och gnäll på! Det kanske kommer ut och försvinner då!)
Mika

Knasterfaster sa...

Mika: idag åkte jag med svärmor och svägerskan till svärmors stuga. Det var skönt att komma hemifrån en stund. Passade på att gnälla lite tillsammans med svägerskan. Så där omotiverat arg blev jag när jag hade en hormonspiral. Den gjorde mig helt galen emellanåt så jag tog bort den.

Nica sa...

Det finns där... det är bara lite dimmigt ibland. Och så, plötsligt, ser man det.
Tro mig :)

Fru Venus sa...

Lite gnäll är normalt.
Kanske du skulle lämna sambon några dagar och träffa lite folk? ;-)
Saknar dig - överallt.
Kram