fredag 20 april 2012

Jag har tagit reda på en sak

Har läst att en del kvinnor skönhets-opererar sig "därnere" och för att det inte ska bli några missförstånd nu så menar jag inte tårna utan det som är mellan stortårna. Jag har funderat lite på det. För vem gör man det har jag undrat. Ingen man har då någonsin velat närstudera mig. Finns det de som gör det och som utbrister "Du, det var inte riktigt snyggt det här!" Räcker det inte med att släcka lampan i så fall?!  Jag tänkte att så kan det inte vara. Det måste vara av någon annan orsak som kvinnorna stympar opererar sig. Barnmorskor/gynekologer var de enda riktiga äkta åskådarna som jag kunde komma på. På min arbetsplats jobbar två barnmorskor. Båda två är sådana där människor som det bara går att tycka om. Härliga människor som alltid bjuder på ett skratt vid fikapauserna. Idag frågade jag dem om de uppskattar skönhetsopererade underliv. De svarade bägge två att de inte gör det. Så nu vet ni det. Ni som har gått och funderat på att göra en sådan operation för barnmorskor och gynekologers skull - lägg pengarna på något annat. Barnmorskorna gillar inte plutmunnar heller. Fikabröd tycker de om.

Jag menar inte könsstympning för det är förbjudet enligt lag. Jag menar andra "tillrättaläggande" operationer. Egentligen tycker jag att alla skönhetsoperationer är en form av tillåten stympning. Det finns naturligtvis skönhetsoperationer som måste göras av medicinska skäl. Det är inte sådana operationer jag menar.

5 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Jeg har EN gang fått en kommentar om att jag "var riktigt snygg" därnere (jag tror knappt jag skriver detta)! Det var en kvinnlig gynekolog som läst i min journal att jag hade barn, men snabbt som attan reste hon sig och såg mitt snygga, knappt synliga kejsarsnitt. Och vad sören ska man med en sån komplimang? man kan ju inte gå runt och skryta med det precis....

Maria sa...

Ja de där skönhetsoperationerna (?) har jag heller aldrig begripit mig på.

Men fikabröd - det begriper jag och det lägger jag hellre mina surt förvärvade slantar på!

sv: Tror du att det är något fuffens med hen i Japan??

Knasterfaster sa...

Osloskånskan: Tack för att du delar med dig! Ha ha ha. Jag känner en kvinna med ett vackert underliv. *stolt*. ;)
Jag förstår inte heller varför en del rakar frisyrer därnere. För vem gör de det? För de andra i duschen på gymet/badhuset?
Maria: Tänk så många tårtor och annat gott vi skulle kunna få på vårdcentralen om kvinnorna la sina pengar på sådant istället!
sv. Lite lurt tyckte jag att det verkade vara med hen i Japan. Jag är väldigt misstänksam till min läggning.

Shamrock sa...

Men en man har väl i alla fall närstuderat dig där?

Fru Venus sa...

Dom som funderar på sådana operationer har alldeles för mycket pengar.