måndag 16 april 2012

Micropaus

Har precis sovit 4 minuter i soffan. Det blir lätt så att jag somnar när jag sätter mig. Ibland somnar jag inne på era bloggar. Det är för att jag är trött. Inte för att ni skriver tråkigt.

Idag har det varit omväxlande väder, regn och snö om vartannat. En patient hade sett snöflingor stora som dasslock hemma på sin gata. Nu skiner solen här på min gata. 

Har ni varit på bloggträff?  Det har jag varit några gånger. Jag gillar små bloggträffar bäst. Träffar helst en eller ett par tre stycken bloggvänner åt gången. En del bloggvänner som jag har träffat har blivit mina vänner! Det liksom bara sker. Det är härligt! Har det hänt er att ni varit på bloggträff och så har några av bloggvännerna slutat kommentera hos er efter träffen? Det har hänt mig. Det känns märkligt. Jag undrar om jag gjort eller sagt något dumt. Idag fick jag ett måndags-sms från en vän/bloggvän när jag var på jobbet. Jag blev så glad! Tack snälla du! Dig vill jag gärna träffa igen. Ta med dig någon och kom hit till mig snart! 

4 kommentarer:

Gafflan sa...

Här har det varit sol hela långa dagen. Jätteskönt.
Jag har inte varit på så många bloggträffar men dom jag varit på har varit väldigt trevliga och man får vänner för livet. Ingen har dock slutat kommenterat.
Kram

Osloskånskan sa...

:-)

Monica sa...

Jag har bara varit på några bloggträffar och då har det inte varit så många bloggare som samlats...
Men så roligt det har varit på dessa träffar och vilka fina vänner jag har fått :)
Jag ska åter igen snart på en, på Åland ;)
...Ingen som slutat kommenterat än...
Ha det gott!

h sa...

Hur vet du att det var 4 minuter? Tog du tid?