söndag 14 juli 2013

Imorgon ska jag jobba igen

Nu har jag haft semester i fyra veckor. Vädret har varit fint. I tisdags eller om det var i onsdags så var det inte soligt men det blåste bra så Sambon kunde vindsurfa och därför var jag nöjd med vädret den dagen också. Idag har det varit mulet men nu tittar solen fram. Idag har jag inte semester, det är bara vanlig helgledighet. Min sista semesterdag hade jag i fredags och då var vädret helt fantastiskt fint. Det känns som om jag har varit ledig väldigt länge, kanske för att jag var ledig den veckan som Största tog studenten och sedan jobbade jag bara en vecka innan jag gick på min fyra veckors ledighet.

Jag har inte hunnit städa tvättstugan den här sommarsemestern heller. Jag har varit extremt lat och har faktiskt inte haft ett enda projekt igång under min ledighet.

Som ni kanske har förstått har det hänt något mellan mig och Sambon. Ungefär så där som "nu kommer alla känslorna på en och samma gång". Jag misstänker att Amor siktat lite fel med sina pilar. Jag menar vi har ju redan blivit träffade förut. Han kanske råkade nysa eller något. För oss är det som att vinna en högvinst två gånger. Nästan osannolikt. Av den anledningen har jag ingen som helst lust att jobba imorgon. Nyförälskad som jag är vill jag tillbringa all tid med Sambon. Stoppa ned honom i fickan-känslan. Har t.o.m börjat bli svartsjuk vilket jag nästan aldrig varit förut så det är en helt ny känsla för mig. Har bara varit lite svartsjuk under mina graviditeter då jag tyckt att Sambon jobbat lite för mycket. Idag blev jag misstänksam mot en telefonförsäljare som sa att hon hette Irene. Sambon har semester i två veckor till. Nu har vi lite separationsångest. Vi måste nog planera in en kärleksweekend snart. Bäst att smida medan järnet är varmt.

6 kommentarer:

JaanaM. sa...

Härligt med att vara nyförälskad i sin man! :) Ha en skön söndagkväll!

Nica sa...

Men så himla, jävla fint!! Åh vad jag blir avundsjuk! (fast, jag har en liten nyfling med Samboliten också) Njut, njut. Och du beskriver det så bra. Kram!

nillas liv på pinnen sa...

Att vara nyförälskad är aldrig fel! Det är väl det livet går ut på egentligen, med tanke på vad kul det är.

syster sa...

Oj oj låter härligt !

Anonym sa...

Underbart! Ta vara på det och kom ihåg det senare när du vill gnälla på honom ;-) / Venus

Singelmamman sa...

Underbart. Klart att ni ska unna er en egen helg snart!