lördag 8 februari 2014

Att bete sig som en vuxen

Idag har jag betett mig på mitt vuxna sätt. Jag sov till kl. 10. Åt frukost. Handlade på Ica. Tittade på OS. Fikade. Tog hand om disk.Tittade på OS tillsammans med sönerna. Drack lite te. Myste med Zelda. Vilade lite. Tittade på OS. Lagade och åt mat. Nu slappar jag. :-)

Har lyckats hålla min nyfikenhet i schack när det gäller övernattande gäst hos Största. Jag sa bara ett artigt hej när hon gick. "Vuxet av mig".

Nu väntar jag på att Minsta ska gå iväg och handla mitt lördagsgodis.

3 kommentarer:

Aurora sa...

Lördagsgodis? Se till att hon tar sånt du gillar.När ungarna får välja så brukar det bli helt galet. Kram

Mika sa...

Oh... vad jobbigt det hade inte jag klarat. Jag skulle hoppa av nyfikenhet och tvingat fram fakta som:
Vad heter du? Hur gammal är du? Vad gör du på dagarna? Har du någon hobby? Vem var din bästa vän när du gick på lekis? Föredrar du choklad, lakrits eller tutti-frutti godis?...

Jag skulle kunna hålla på i timmar medans jag bjöd på te och bakade tekakor eller något annat lite fräckt (surdeg ska jäsa så länge så det skulle sluta med att polisen bröt sig in i tron om att jag kidnappat den stackars nattgästen)
Duktig du är!

Kram
Mika

Knasterfaster sa...

Aurora: Mina barn vet precis vad jag gillar så det brukar bli bra.
Mika: jag vet vad hon heter. Jag vet ålder. Jag vet vad hon gör på dagarna Jag vet vilket dagis hon gick på. Jag vet vad hennes mamma heter och var hon jobbar. Allt det vet jag utan att fråga.