onsdag 26 februari 2014

Hahahahahaha!

Jag läste ett så roligt blogginlägg nyss. Jag skrattar fortfarande.

Annars så har det inte hänt något särskilt tänkte jag skriva men det har det! Varje onsdag kommet det läkemedelsrepresentanter till min arbetsplats och gör reklam för läkemedel. De bjuder främst läkarna på information och lunch men ibland får även någon sköterska vara med. Det är jag som bokar in de där luncherna. Idag kom representanten och frågade om jag och min kollega ville ha maten som blev över! OM vi ville! Vi fick varsin kebabrulle! Vi blev jätteöverraskade och glada! (Var det inte lite konstigt att representanten bjöd på just kebabrulle?) Gott var det i alla fall! Min kollega och jag kände att det var vi väl värda.

5 kommentarer:

Aurora sa...

Ska de bjuda ska alla bjudas har vi som motto. Kram

nillas liv på pinnen sa...

Är det inte muta när läkemedelsföretag bjuder läkare på lunch? Speciellt om det är kebabrulle, som är så gott.

Knasterfaster sa...

Aurora: det var ett bra motto. Men alla kan inte ta lunch samtidigt hos oss och det är väl ganska rimligt att de som inte lyssnar på informationen inte hellet får någon lunch?
Nilla: det är stränga regler för sånt där. De får bjuda på luncher inom rimliga gränser för vad en lunch kostar i allmänhet. Det får inte vara på gränsen till något som kan kallas muta. Annat var det för ett 10-tal år sedan, då var det enorma påskägg, sidenscarfs, utlandsresor (för läkarna) och annat.

Maria sa...

Vad var det för roligt inlägg du läste?

Knasterfaster sa...

Maria: det minns jag inte