lördag 25 oktober 2014

En liten tomte framför mig i kön

Jag har ett "handikapp". Det är att jag nästan alltid väljer fel kö när jag handlar. Av den anledningen byter jag t.ex aldrig kö om det kommer en kassörska och öpnnar en ny kassa eftersom jag vet av erfarenhet att kön kommer att växa sig lång efter mig. Det brukar vara något som hakar upp sig, slutar fungera eller på annat sätt strula. Sambon valde den kortaste kön när vi var på Ica Maxi och handlade idag. Sambon är väl medveten om mitt handikapp så när han är med brukar jag  gå förbi kassörskan och ställa mig på andra sidan och vänta på att packa varorna. Tyvärr gjorde jag inte det idag. Kvinnan före oss hade köpt en 12 cm hög tomte som var utan streckkod. Kassörskan var tvungen att ringa till julavdelningen. Där fick någon gå runt och leta efter en likadan 12 cm hög tomte med röd luva(!). Hon beskrev den så kassörskan. I det läget smet jag förbi och ställde mig på andra sidan. Kanske den kostade 12.90. I alla fall kom de till slut  fram till ett pris på den lille tomtenissen. Då hade kvinnan inga pengar på sitt konto visade sig sig! Hon fick lämna både smörgåstårtan, gräddtårtan och den lille nissen och gå tomhänt därifrån! Jisses! Hoppas det ordnade sig för henne.

4 kommentarer:

JaanaM. sa...

Jag har samma handikapp..... Väljer alltid fel kö... ;)

Aurora sa...

jah byter aldrig kö om det inte är på Willys i området där jag jobbar. Är man kändis så får man erbjudandet före de andra i kön.

Shamrock sa...

Tomte nu? Det är alldeles för tidigt

Knasterfaster sa...

JaanaM: Finns det någon bot?
Aurora: Jag är inte kändis någonstans. Kanske jag skulle få erbjudanden om de visste att det är jag som är Knasterfaster?
Shamrock: Det tänkte jag säga till henne men jag höll tyst.