onsdag 14 januari 2015

Dagen har gått. Nu är kvällen här.

Hur mår ni? Jag mår bra. En kollega på jobbet är sjuk. Jag gick hem från jobbet. Det tar bara 45 - 50 minuter att gå men det känns segt att gå hem efter kl 17. Sambon skjutsade mig imorse för det är osandat här utanför på gatan, blankis. Det var inte halt när jag gick hem för då var det blidväder. Har ni antecknat detta? Usch så ointressant. Tänk om jag ändå kunde berätta att jag mött någon spännande människa idag men det har jag inte. Jag skrev 43 diktat och känner mig nöjd med det. De flesta hade värk. Värk i öronen, halsen, benen, ryggen, huvudet och i själen. Det är synd om människorna.

Det är inte synd om mig. Jag sitter under min filt och äter en apelsin.

Är du en arbetskamrat till mig som läser min blogg? Jag vill att du berättar det för mig. Du kan fråga "har du en blogg?" Då kommer jag svara ja på det för det är ingen hemlighet att jag bloggar. Har en bestämd känsla av att det är någon/några på jobbet som läser här. Har haft den känslan sedan i höstas. Jag kanske bara är paranoid.

4 kommentarer:

Mina dagar sa...

Men heeeej på dig!
Jag hoppas att ALLT är BRA med dig!!!
Jag har ju inte bloggat på gud vet när, men på Insta håller jag till iaf! (Samma namn där, om du också Instagramar)
Måste läsa igenom dina inlägg och andras. känner mig lite nostalgisk. Kan bero på att jag om några dagar fyller så där väldigt jämt och reflektionerna över livet haglar,tja va´vet jag? En sak känner jag iaf starkt,att jag gillar ditt sätt att skriva på! Blir glad och skrattar högt här i det lilla rummet jag sitter i:-)
Allt bra här förutom att det som sagt är lite känslostormar så här dagarna före halv mitt liv har gått. Halva och halva ja ja blir jag hundra så får man väl tacka.

SKÖT OM DIG!!!!!
Kram
Eva

nillas liv på pinnen sa...

Jag är inte din arbetskamrat!

Knasterfaster sa...

Eva; Åh heeej på dig!!! Jag hittar dig inte på Instagram😕 Ja må du leva! Hoppas du får en underbar födelsedag! 🍰🎂🎁🎈😙
Nilla: Det är dumt. Kan jag få jobba hos dig?

nillas liv på pinnen sa...

Ja, varför inte? Det blir kul.