tisdag 10 februari 2009

En lugn stund

Åh, vad det är härligt med besökarna. Igår kom det ytterligare 5 killar så totalt med våra så var det 10 killar här. De älskar verligen snön! Ikväll är de på Gustavsvik och badar så just nu är det bara vi i familjen som är hemma. Jag tycker redan att det skall bli tråkigt att de skall åka hem på torsdag. Sambon sa just att vi även skall ta emot nästa besökare som kommer! Kul!
15-åringen får eventuellt sommarjobb på restaurangen där han praoar. Bra! Sambon var där och åt lunch idag, tillsammans med två av sina arb.kamrater. Han sa att det kändes konstigt att se vår 15-åring i den där miljön. Han verkar så stor nu vår äldsta son.
Bilden här ovan visar 8-åringen på 8-årsdagen. Vi åt Appa-tårta på hans födelsedag. Idag efter Fritids gick 8-åringen och jag gått runt och lekte brevbärare genom att dela ut kalas-inbjudningar till de 10 klasskamraterna som bor närmast oss.
13-åringen var duktig idag. Han hämta sin tunga väska med skridskor bl.a som han lämnade på Kulturskolan igår. Han är inte ett litet barn han heller längre. Börjar bli stor precis som sin bror.

Inga kommentarer: