måndag 15 november 2010

Idag har jag pratat med morfar

Idag har jag pratat med min bror som är lilla Mious morfar. Singelmamman undrade hur gammal han är. Han är 46 år och singel. Miou var 52 cm och vägde 3900 när hon föddes sa morfar med mycket stolhet i rösten. Han skickade mig en bild på henne i mobilen. Om jag får tillstånd av mamman ska ni få se sedan. Bebisen ser väldigt rund och go ut. Hon har rosa body och knästrumpor på sig på bilden. Tyvärr så ville inte moderkakan lossna så brorsdotter fick sövas ned för att de skulle kunna plocka ut den. Annars mår de bara bra. Min Minsta är så nöjd över att han inte är yngst i släkten längre.

11 kommentarer:

Lysande ögonblick! sa...

Åh så underbart. Grattis fina Knasterfaster! :-)

Gafflan sa...

Lilla dockan! Hoppas du får visa underverket. Grattis än en gång till dig och naturligtvis den stolta morfadern. :D

Mika sa...

Åh! Nu är du "gammelknasterfaster"?

...men hur gick det med pantmaskinen och den lilla pojken som sitter och tittar på den med bedjande blick? Sitter han där fortfarande? och hur gick det med pappan? fick han en present?
Vilken cliffhanger!

Madlar sa...

Vad mysigt med bebis i släkten. Våra bebisar har vuxit upp så om några år börjar väl nästa generation trilla in....eller ut.

nillas liv på pinnen sa...

Ska du fixa blind date för Singelmamman och morfadern?

Shamrock sa...

Grattis nu är du en riktig Gammelknasterfaster. Undrar som Nilla - tänker du satsa på en karriär som äktenskapsmäklerska? Och jag förstår Minsta - det måste vara skönt att inte vara minst längre

Fru Venus sa...

Är inne på samma linje som Nilla ;-) Grattis raring, baby born väntar! KRAM

Knasterfaster sa...

Alexandra: Tack!
Gafflan: Tack!
Mika: Pojken kom hem arg som ett bi och slängde alla flaskorna i hallen. Han fick "pantpengar" av mig och köpte en påse plockgodis till pappa och en pokémonboll till sig själv. :)
Madlar: Som en vägledning till dig så kan jag tala om att den här mamman är 22 år. Man kan få barn både tidigare eller senare eller inte alls. Det vet man inte förrän man vet. :)
Nilla: Ha ha ha. Du visste inte hur rolig den frågan var när du skrev den. Min bror är nämligen blind på riktigt. Nej, jag ska inte fixa blinddate. Sådant lägger jag mig inte i.
Shamrock: Nej en sådan karriär skulle jag inte våga mig på. Tänk om äktenskapen spricker då kanske de skickar skadeståndskrav till mig. Jag tycker det ser ut som om Minsta växt minst ett par cm sedan igår.
Fru Venus: Samma svar till dig. Min bror är blind men om han dejtar eller ej lägger jag mig inte i. Det ska bli så kul att äntligen få köpa lite söta flickgrejer. Babyborn - tänk vá!

Malla sa...

Nä, du skrev att du inte vill ha en julklapp :)
Hoppas vi får se lilla underverket ngn dag! :)

Knasterfaster sa...

Malla: Vilket minne jag har!
Jag har bara ett bebisfoto ännu så länge men det lär bli fler. :)

Singelmamman sa...

Åh så många som vill ordna en blind date till mig. Jag är med. Fixa på ni. Själv är jag glad att barn och morfar mår bra.