måndag 1 november 2010

Utförsgång

Med en "tredje patt" och skadad hand så är jag helt handikappad. Jag har inte kunnat göra någonting ikväll mer än värma lasange och äta den. Har mest bara suttit och soffat och tyckt synd om mig själv. Sambon har varit på fotbollsmatch. De vann 2 - 1.

Skulle vilja skriva om något viktigt och engagerande men kommer inte på något sådant. Tänkte köra ett gammalt inlägg i repris. Vet att jag skrivit om homosexualitet en gång och mina tankar kring det men jag hittar det inte. Om ni orkar kan ju ni söka efter det på min blogg. Ni kanske är bättre på att leta än vad jag är. Jag har sökt på bögar och homosexuella så det behöver ni inte söka på. Jag hoppas att inte att alla mina tre söner är bögar för det blir så väldigt många killar i huset på julen då. Chansen/risken för att någon av ens söner är bög ökar med antalet söner läste jag en gång. Det låter ju troligt. Jag undrar om det samma gäller med döttrar. Det stod det inget om. När jag var på återträff med grundskoleklassen flera år efter att vi gått ut 9:an så skvallrades det om att en av tjejerna som gått i vår klass var tillsammans med en annan tjej. (Hon var inte med på träffen). Knappt ett år sedan såg jag i tidningen att hon hade gift sig med en kille. Ikväll har jag tittat på Richard Wolff på TV. Om jag vore kille så skulle jag bli förälskad i honom.

8 kommentarer:

Singelmamman sa...

Jag hade önskat att du letade reda på inlägget åt mig. Hm, ok jag ska kanske leta. Jag vill gärna ha mycket killar i huset/lägenheten, oavsett om det är dottern eller sonen som bär hem.. hm jag menar dejtar dem..

Knasterfaster sa...

Singel: Men du har ju i alla fall din dotter. Jag tänkte på att det kanske skulle kännas lite ensamt för mig att äta julbord tillsammans med 7 karlar. Men det behöver det ju inte bli. Vi kan leka Snövit och de sju dvärgarna!

Mika sa...

Jag blir nästan kär i honom fast jag inte är kille... antar att det är för att jag blir kär i just killar... och gärna sådana med mörka röster och mysteriska ögon. Jag undrar var alla lesbiska tar vägen. Det borde finnas en viss procent med lesbiska precis som att det finns en viss procent bögar. I min närhet finns det en slags bögkultur men ingen lesbisk. Dom som någon gått ut som flata verkar ta tillbaka det efter ett visst antal år som att det är något tillfälligt.

Anonym sa...

Jag är tjej/tant, men jag är ändå förälskad i RW. Kanske beror det på att jag ofta blir förälskad i trevliga, underbara, chosefria människor, oavsett vad de har för sexuell läggning. Om detta skulle jag kunna skriva hur långt som helst, eftersom jag jobbat med ungdomar med stor homofobi. För att inte tala om alla de diskussioner jag hade med min son, när han var tonåring... och när han inte begrep bättre än att "jag avskyr bögar" . Tack o lov har han vuxit upp och fått andra värderingar!
/Småländskan

Lysande ögonblick! sa...

Stackars dig. Hoppas din hand tänker bli bra snart.

Och du, jag skulle också bara lite småkär i Wolff. :-)

nillas liv på pinnen sa...

Jag är inte småkär i RW. Men i en föreställning där han sjöng Edith Piaf. Det var grejer det! Suck!

Shamrock sa...

Hoppas att du kunnat klämma bort det tredje bröstet så att du slipper känna dig som en alien.

Jobbigt att vara ensam kvinna med 7 karlar till familjehögtiderna. Jag hoppas att du får minst en gärna flera trevliga svärdöttrar så att det blir lite mer jämställt

Knasterfaster sa...

Mika: Jag har nästan inte träffat några lesbiska tror jag. I alla fall inga som sagt att de är det. Jag har två killar på jobbet som är bögar. Det har de inte heller sagt att de är. Oftast är det ju andra som talar om sånt. Mysteriska ögon - det är fint!
Småländskan: Jag säger också "till på skarpen" till sönerna och deras kompisar när de pratar nedlåtande om bögar eller använder det som ett skällsord. Så fantastiskt att du jobbat med homofober. Bra!!!
Alexandra: Idag är det nästan bra i hand och bröst.
Nilla: Jag har sett en snutt på TV där han sjunger Piaf. Det var minnesvärt!
Shamrock: Du förstår mig du. Det är för att vi är lika gamla.