tisdag 30 november 2010

Inlägg nummer 801

 Liten snuttefilt (rosa), Barbapapa
Kommer ni ihåg att jag mutade Minsta i lördags morse? Det gör inget om ni har glömt det. Minsta kom ihåg. Han och jag tänkte åka upp på stan idag men vi tyckte att det var för kallt ute så vi beställde på nätet istället. Det blev lego. Legot var 100 kronor billigare än i butiken men frakten kostade 49 och fakturaavgiften 39 trots det så tror jag att det blev billigare att göra så här för vi slapp ju betala bussresan, 30 kr, och så hade vi säkert fikat eller gått på McDonalds också, 100? kr. Jag köpte den där Barbapappasnuttefilten också. Det är den första julklappen som jag har handlat. 

På fredag åker Mellan till England med manskören. Det är lite nervöst för mig. Vi har inte fått reda på var han ska bo ännu. Han kommer hem på onsdag nästa vecka. Han ska ha svarta finskor med sig står det i packningslistan som han fått från skolan. Han har provat Sambons skor. Kan man inte byta till ett par färgladare snören? undrade Mellan. Jo, gör det sa jag och gav honom pengar. Han ska köpa ett par vita tights på Gina Tricot också. Jag har letat efter vita långkalsonger men sådana existerar inte. Tights är väl nästan samma sak? 

6 kommentarer:

Anonym sa...

*s*.. snabbläste finskor istället för fin-skor. Betydligt enklare att packa ner svarta fin-skor än svarta finskor tror jag.
/Småländskan

Fru Venus sa...

:-)) Annars har jag kunnat ställa upp som finska, lite svart skokräm bara! Dressman har vita långfillingar! Kram på er, önska mellan lycka till!

Singelmamman sa...

Svarta finskor och vita tights. Intressant klädsel. Hoppas han får kul och gillar London. Det gör jag.

Knasterfaster sa...

Småländskan: När det gäller Mellan så vet man aldrig. Det kan vara så att det är lättare att packa ned en finländska åt honom än ett par finskor. Ingenting förvånar mig när det gäller honom.
Fru Venus: Jag ska säga åt honom att kolla på Dressman efter fillingar. Tack för tipset.
Singelmamman: Han ska till Manchester. Det blir säkert kul. Tightsen ska han ha under stjärngosselinnet för att han in ska frysa då de står ute och sjunger. Finskorna ska han ha då de sjunger i en kyrka.

nillas liv på pinnen sa...

Låter som att han kommer sticka ut i London! =)
Jag undrar vilken färg det blir på skosnörena. Rosa, neongröna eller orangea, kanske?

Mika sa...

Jag tror att det är samma sak... varför skulle det inte vara det...
Jag skulle vilja ha ett par i ylle... undras om dom sticks i så fall...?