tisdag 4 september 2012

Fråga mig!

Tror att det är dags att jag upprepar en sak som jag har skrivit här på bloggen förut. Jag berättar  inte spontant att jag bloggar men om någon frågar mig om saken så berättar jag. Mer hemlig än så är jag inte. Om du läser här och tror att du vet vem jag är så är det ok att fråga mig. Gör det!

Ikväll skulle jag ha cirkeltränat men träningen blev inställd för det var bara jag och en tjej till som dök upp. Det kom förresten en tjej till men hon kom bara för att säga att hon inte kunde komma.

Största och jag varit ute och gått 4,8 km ikväll. Det gjorde vi efter maten som bestod av egengjorda hamburgare med klyftpotatis. Det var Minsta som hade önskat sig hamburgare till middag. Sambon hade hunnit storhandla på Willys när jag kom hem från jobbet idag. Han hade självskannat och konstaterat att det inte alls är tidsbesparande.

Imorgon jobbar jag 07.30 - 19.00. Det ser jag fram emot!

7 kommentarer:

Shamrock sa...

oj vilken lång arbetsdag. Får du lediga fredagar nu eller hur blev det?

Gafflan sa...

Synd på träningen men det blev ju lite kompensation med promenaden och egentid med något av sina barn är inte helt fel det heller. :D
Kram

Maria sa...

Menar du att hon åkte dit för att säga att hon inte kunde komma??

nillas liv på pinnen sa...

Cirkeltränar du också?!
Jag ligger i lä, känner jag...

Knasterfaster sa...

Shamrock: Inga lediga fredagar, jag slutar 11.30 fredagen efter långonsdagen. Men i övermorgon har jag tagit flexledigt!
Gafflan: Promenaden igår kväll känns i benen idag.
Maria: Nja, inte riktigt så. Hon var redan där när hon meddelade att hon inte kunde vara med på träningen.
Nilla: Den bästa träningen är den som inte blir av! Eller...?!

Malla sa...

det var en lång dag!
jag jobbar 7.30-16 men sen ska vi träffas med jobbet igen kring 18, för middag. Det blir nog trevligt!
grattis till din Sus! :D

Knasterfaster sa...

Malla: Nu är det tre veckor kvar tills nästa gång jag jobbar 07.30 - 19. Middag med arbetskamrater kan vara trevligt! Om du och jag bodde grannar skulle jag följa med dig på kettlebell!