söndag 16 september 2012

Om en stund är det dax

Ikväll är det dags för söndagspromenad tillsammans med min Sus igen. Jag ska bara duscha först. Ja, ni läste rätt. Jag duschar och tvättar håret innan jag går på promenad. Sedan tar jag en snabbdusch utan att tvätta håret när jag kommer hem igen. Jag kan nämligen inte gå och lägga mig med blött hår för då är det häxvarning på mig morgonen efter. Vi går nog in mot stan ikväll. Förra veckan gick vi ut på landet men det hann bli förskräckligt mörkt på vägen tillbaka. Det var väldigt mycket små grodor på grusvägen som vi gick på och jag vågade inte sätta ned mina stavar ordentligt för jag var rädd för att jag skulle spetsa grodorna på dem. Jag är ändå väldigt glad över att vi gick åt det håller för annars hade jag och familjen inte cyklat ditåt för att fika igår! Ni skulle ha varit med på det caféet. Endast hembakade äppelkakor, cupcakes, morotskaka och ljuvligt god chokladkaka (det vet jag för jag åt utav den). Vi satt utomhus och fikade men det var mysigt där inne också. Om ni tittar noga på bilden i mitt förrförra inlägg så ser ni att det står röda pelargoner i fönstren. Där vi satt hade vi utsikt över ån och en bit bortom det röda runda huset gick det en vit och en svart häst och betade. På vägen tillbaka hamnade vi mitt i en modellflygplanstävling! Det tyckte i alla fall jag och Sambon var spännande. Minsta och Största tyckte väl att det var sådär... (Mellan var inte med oss).

Igår köpte jag en träningsjacka. Den är svart med mycket reflexer. Har lånat Sambons jacka de andra gångerna när vi har varit ute och gått. Det var Sambon som tyckte att jag skulle ha en egen eftersom hans är minst fyra nummer för stor för mig.

2 kommentarer:

Singelmamman sa...

Bra att du har en egen jacka. Och alla behöver verkligen en egen Sus!

Fru Venus sa...

Jag går fortfarande med Mannens jacka, men det kan ha med storleken att göra. Din kommentar ikväll var återigen en fullträff :-D Mailat dig raring, nattikram