tisdag 10 september 2013

Jag är ledsen och bara lite glad

Häromdagen bestämde jag att Sambon och jag ska ha köpstopp. Alla köp som inte är livsnödvändiga skall skjutas upp. Sambon tyckte dock att jag skulle gå till frissan (har inte klippt mig sedan 1 mars i år). Idag tänkte jag boka tid för klippning. Blev så glad i söndags när jag såg i en annons i tidningen att min "gamla" frissa är tillbaka i stan. Hon har bott och jobbat i Stockholm en tid. Eftersom det är en nyöppnad salong så gav de 15% rabatt på behandlingar just nu + godiebag! Jag flexade ut redan 12.30 idag. Tänkte fortsätta göra fint i vår "nya" tvättstuga när jag kom hem. Varför tänker jag ens?! Jag råkade putta strykjärnet i golvet så att det gick i miljoner bitar. Det var den klippningen det... Strykjärn är mer livsnödvändigt än en klippning anser jag. Blev så jäkla ledsen.

Om en stund ska jag cykla till yogan och sedan ska jag cykla till en kompis som bjuder mig på fisksoppa! Då kommer det att kännas bra igen.

3 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Näää...jag tycker nog att bägge delar är livsnödvändigt...

Singelmamman sa...

Äh, du kan få mitt nästan oanvända strykjärn. Viktigare att klippa dug.

Mika sa...

Kommer du hit kan jag klippa dig! Men bara om du inte har allt för tjockt hår, gärna lite självfall och inte är allt för känslig på trender.

...köpstopp är underbart! Aldrig klarar man sig så bra på dom sakerna man har som när man inte har möjlighet att köpa nytt... Stort lycka till!!! Jag funderar på att göra detsamma... det är bara det att min absoluta, absoluta favorit affär ska lägga ner och dom har 70%!!! Iiiih lite shopping och sedan stop! Ok?