torsdag 5 september 2013

Nu är de här!

Torktumlaren och Tvättmaskinen kom hem till oss imorse! En hantverkare (elektriker) körde hit och installerade dem. Klockan åtta var det sagt och redan kvart i nio plingade det på dörren.

Nu har jag tvättat en maskin tvätt och lagt in tvätten i tumlaren. Den är inte torr ännu. Ska bli spännande att se resultatet.

Ikväll har Sambon och jag varit på föräldramöte i Minstas klass. De är 40 elever och har två manliga lärare. Mötet var snabbt och effektivt och var slut efter endast en timma. Vi är klassföräldrar.

När jag kom hem från jobbat idag kände jag mig förkyld och feberhet. Jag tog tempen och det visade sig att jag hade 35.9 grader. Jaha, det var ju inte roligt. Jag var alltså så dålig att jag höll på att kallna. Jag släpade mig iväg på föräldramötet trots det och när jag kom hem kände jag mig piggare. Jag har inte mätt temperaturen sedan jag kom hem men jag känner lite irritation i halsen.

Imorgon ska jag prata med min nya chef mellan kl 14 - 14.45. Hon vill prata med alla sina nya medarbetare, fråga var vi bor, hur många barn vi har och om vi har några intressen. Jag ska säga att jag går på yoga. Största kommer till mitt jobb kl 15 för då slutar jag. Han passerar mitt jobb på väg från skolan så vi ska ta sällskap hem. Han läser systemvetenskap.

3 kommentarer:

Singelmamman sa...

Varför vill din nya chef veta så personliga saker?

Knasterfaster sa...

Singel: det ska jag fråga henne om.

Jenny sa...

35.9??? What. Det måste kännas fruset.