söndag 15 september 2013

Mina tre fina oäkta ungar

Snart bor det fyra vuxna och en barn här i vårt hus. Barnet blir tonåring i januari nästa år. Mellan fyller 18 år i november. Hoppas de bor kvar hemma länge än för det är väldigt bekvämt att leva ihop med sina vuxna barn. Det är alltid någon som vill göra det jag inte har lust att göra. De handlar, tvättar, dammsu, lagar mat, går ut med soporna, matar Zelda och vattnar blomm.

Tre fina söner har jag. Tre olika. Det är väldigt sällan jag är arg på dem. Det är mysigt att umgås med dem en och en. Igår kväll var det Mellan och jag. Vi tittade bl.a på nyheterna på tv tillsammans. Vi höll på att skratta oss ur soffan när de pratade om blindas rätt att använda skjutvapen i USA. Kvällen innan åt Minsta och jag popcorn och tittade på Pirates of the caribbean. Minsta kom med popcornskålen och satt sig nära och föreslog filmkväll. Samma kväll hade jag lagat middag tillsammans med största och eftersom jag varit på HBQT-utbildning under dagen och fått lära mig ett och annat om bl.a olika tekniker så passade jag på att upplysa honom om det. Vet ni att det finns kondomer i plast? Bra om man är allergisk mot gummi. Jag passade även på att säga till Största att han får älska precis vem han vill bara de är lyckliga tillsammans men jag var ärlig och sa att jag skulle ha väldigt svårt att acceptera en tant som är äldre än mig. Tänk om hon la sig i min matlagning! 

Idag åt vi våfflor till frukost, rostad klyftpotatis och fläskfile' till lunch och skink- och ostmackor till middag. Imorse hade vi varken yoghurt eller bröd hemma men Minsta och jag har varit till affären och handlat idag så nu har vi en massa gott när vi vaknar imorgon.


3 kommentarer:

JaanaM. sa...

Låter härligt att umgås med var och en av sönerna själv. :)

Singelmamman sa...

Du har fantastiskt fina ungdomar.

Mika sa...

HBQT? Jag har jättesvårt med förkortningar? Homo-bi-queer???
Nåväl. Plastkondomer var intressant. Tänker på sådan där kork som sitter på nappflaskor. Fick liksom den bilden framför mig.
Men jag gissar att dom är betydligt smidigare än så.

Jag tror jag också skulle ha svårt för en äldre kvinna som käresta till mina barn. Jättejobbigt med kritiken... då är jag hellre den som kritiserar själv... om det behövs förstås och bara konstruktiv kritik.