onsdag 23 oktober 2013

Konferansat

Har konferansat idag och igår. Jag gav mig hän i afrodansen igår. Det var klantigt av mig för jag blev väldigt svettig då. Jag hade nämligen glömt att ta med mig en handduk så jag fick ställa mig i bastun och torka efter duschen. Dansen gav energi som sträckte sig fram till lunch då jag åt svartsoppa. Det var jobbigt med ENGAGEMANGET, dränerande. Jag förblev hungrig precis hela dagen trots att vi bjöds på buffe på kvällen. Idag har vi konferansat på ett annat ställe än igår. Det tycker jag var påhittigt av arrangören. Idag var det mer och godare mat än igår. God mat och god fika är viktig på konferenser tycker jag. Som slutkläm på gårdagens övningar fick vi skriva ned positiva egenskaper om 14 utav våra arbetskamrater på 14 lappar och sedan dela ut lapparna till var och en. Jag fick alltså också 14 lappar med positiva egenskaper som mina arbetskamrater tycker att jag har. På en av lapparna stod det att jag är osmidig. Sambon fick läsa alla mina lappar när jag kom hem och han fastnade för just den lappen. Han hade svårt att förstå att osmidighet kan vara något positivt. Kan ni förstå det?

7 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Lite konstigt låter det. Å andra sidan kan man bli så less på alla supersmidiga och überflexibla människor i arbetslivet idag, att osmidig blir något positivt.

Malde sa...

I betydelsen att hålla på regler och lagar är det positivt, tycker jag.

Kram

Knasterfaster sa...

Nilla: tänker du så? Det låter riktigt smart!
Malde: hahaha! På samma lappstod det att jag är laglydig.

Singelmamman sa...

För mig är osmidig inte positivt alls. Och jag tycker inte att du passar in i beskrivningen.

Mika sa...

Jag skulle inte heller tycka att osmidig är positivt. Meeeen en del osmidiga personer är fantastiskt ärliga. Ärliga människor tycker jag är bra. Dom säger sanna saker som andra inte vågar.

är du ärlig?

Kram!

Knasterfaster sa...

Singel: jag kan inte riktigt känna att jag passar in i den beskrivningen heller.
Mika: Nej, jag är inte alltid så rättfram och ärlig. Jag tror inte personen egentligen menar det som en positiv egenskap.... Det är lite komplicerat.

Shamrock sa...

Mat är väldigt viktigt på konferenser. En gång var vi på en konferens med äcklig mat och det pratar vi fortfarande om på jobbet (och det var 10 år sedan)