torsdag 31 oktober 2013

Sälja sig på gatan eller sälja sig åt Satan

Nej då, ni behöver inte oroa er. Jag fnaskar inte och speldjävulen har inte flygit i mig. Det jag skrev i rubriken har kanske ingenting med någonting att göra egentligen. Inte mer än att jag tror att jag eventuellt lyckats hitta lite pengar undanstoppade i madrassen så att vi kan hanka oss fram den här månaden också. Nästa månad får jag 500 kr i löneförhöjning och dessutom retroaktvt från april. Om jag får ut pengarna ur madrassen så ska jag gå till frissan. Det är prio 1. Har inte klippt mig sedan i april. Nej förresten, det är prio 3. Prio 1 är Minstas nya glasögon och prio 2 är Mellans 18-årsdag.
Idag har jag  uppdaterat web-sidor hela dagen. Ändrat texter och länkar. Satt någonannanstans än på jobbet och gjorde det. Skönt att få jobba ostört och effektivt.
Imorgon är det fredag och enligt schemat slutar jag kl.12. Förhoppningsvis kan jag gå redan kl 14!

6 kommentarer:

Singelmamman sa...

Bra att hitta pengar som alltid behövs. Imorgon ska jag jobba till 13.

nillas liv på pinnen sa...

Jag vill också ha en sådan madrass.

Shamrock sa...

jag hoppas att du kan gå kl 12.

Singelmamman sa...

Sista helgen i november kommer jag att vara i din o Nillas stad. På söndagen har jag o Nilla bestämt att vi ska träffas. Jag tycker att du ska vara med oss då. Kram

Ulrika sa...

Hur har du fått pengar över och varför i hela friden satte du in dom i madrassen?

Sälja mig på gatan skulle inte gå så himla bra. En sån rugguggla skulle mina tilltänkta torskar tänka och så lågt skulle dom inte sänka sig.
Sälja mig åt Satan skulle nog gå bättre. Han tar nog emot mig med öppna armar!

Fru Venus sa...

Låter som om dom inte riktigt har koll på klockan på ditt jobb.