tisdag 4 februari 2014

Nästan som trolleri

Sambon väckte mig för 20 minuter sedan eftersom världen höll på att gå under. Nästan. Han kunde inte somna nämligen. Eftersom jag kan ett trick som gör att han somnar omedelbums så ligger han och snarkar högljutt här bredvid mig nu. Jag tänder min sänglampa, tar fram en bok och börjar läsa (Elefanten som gick upp i rök). Det slår nästan aldrig fel. Sambon somnar på två röda när jag gör så. Jag har läst ut boken nu. Det var bara två sidor kvar som jag hade sparat för att jag ville dra ut på utläsningen av boken av min favoritförfattare. Nu ska jag somna om. Jag är expert på att somna så om två minuter snarkar vi i kapp (jäkla nästäppa).

8 kommentarer:

Småländskan sa...

Du borde komma hem till mig och läsa. Kanske kan du bläddra tillbaka en bit i boken och bara läsa, snäääällla...Lovar att inte snarka OM jag somnar.

Knasterfaster sa...

Smålöndskan: jag läser inte ens högt för Sambo. Han somnar ändå. Men jag älskar högläsning! När ska jag komma och läsa för dig och var bor du?

Knasterfaster sa...

Ursäkta stavfelen. Mobilskärmen är så liten och bokstävena som fluglortar.

Småländskan sa...

Inte behöver du ursäkta stavningen. Jag fattar, både att de där fluglortarna borde vara betydligt större och att jag "sen gammalt" förstår vilka knasiga stavningar som helst, eftersom jag jobbat med de som på riktigt har svårt att stava. Det har inte du! Det vet jag eftersom jag följer din blogg, dina underfundiga texter.
Jag bor i Kalmar, har en "nästandubbelsäng", så det finns plats för dig att ligga där och prassla med boken. Allt, bara jag kan somna!
Välkommen!
Jag gillar också högläsning, har läst högt både för barn och barnbarn. Numera tycker jag att det borde vara ombytta roller, så jag "tvingar" 8-åriga barnbarnet att läsa högt för mig, när han ligger jämte mig i "nästandubbelsängen". Tyvärr hjälper det inte, han somnar och jag går till soffan och lägger mig, får nackspärr... Han tycker vi kan ligga i "nästandubbelsängen" tillsammans, men då har han ingen aning om att han ligger på tvären, och som den (blivande) karl han är... SNARKAR!
Så har jag det och jag bara älskar det! Faktiskt!


I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag trodde ni skulle ligga ;)

Shamrock sa...

och jag som trodde att det handlade om ngt snuskigt

Knasterfaster sa...

Småländskan: vi skulle kunna ägna oss åt högläsningsorgier. :-)
Fuck off och Shamrock: aha, det är det tricket ni använder! ;-)

Susjos sa...

Lycka att kunna somna om sådär fort :)