400 g färska lasangeplattor
1 zucchini
250 g Mascarpone eller ricotta
250 g rökt skinka
1 frp pastasås med basilika 400 g
Olivolja, salt, peppar
Sallad
Ruccola
Oliver
Små goda tomater
Sätt ugnen på 225 grader
Bred ca 1 msk mascarpone/ricotta på lasangeplattorna
Hyvla med en osthyvel skivor av zucchinin och lägg på plattorna
Salta, peppra
Lägg på skinkan
Rulla ihop
Lägg rullarna i en olivoljesmord ugnsform
Blanda pastasåsen med 1½ dl vatten och häll det över rullarna
Klicka över resterande mascarpone/ricotta
Sätt in i ugnen i cirka 25 minuter
KLART!
Här var det sol men inget bord |
Här var det bord men för skuggigt |
Cannellonin |
Ruccola med oliver och små tomater |
6 kommentarer:
Gott det ser ut!
Jag tror jag ska testa cannelonigrejen.
Har nog aldrig ätit canneloni, vi åt vanlig gammal köttfärssås och spaghetti idag
Låter gott, lägger du i zucchinin utan att vattna ur den eller fräsa den?
Ser supergott ut. Det blev jag akut sugen på.
canneloni! TACK - blir kanske sista rätten till min c-vecka :D
Nilla: Gör det! Det var ett snabb, lätt och gott recept!
Shamrock: Spagetti och köttfärssås är alltid gott.
Fru Venus: Man behöver inte vattna ur eller fräsa zucchinin. Tror att vattnet som finns i den behövs för att inte rätten ska bli för torr.
Singelmamman: Om du hade varit här hade du fått smaka. Det blev en portion över.
Malla: Perfekt ju! Du kan kalla den för mitt namn + s + canneloni om du vill! ;)
Skicka en kommentar