lördag 8 mars 2014

GULD

Den här dagen får guld av mig! Vilket härligt väder! Jag tror inte att jag hade fått sol på min näsa sedan i september/oktober förra året. När Sambon gav sig iväg för att vindsurfa så tog jag stavarna och travade hem till bästa promenadkamraten Gång-Sus. Vi var på gång i fyra timmar! Idag besökte vi en butik som var nästan helt okänd för mig. Jag har bara gått förbi där när det har varit stängt och jag trodde att de typ sålde bara linoljefärg. Så fel jag hade! Där inne fanns massor av fina saker och precis en sådan müsliburk som Sambon och jag vill ha. Sedan stod vi och solade oss i lä i några minuter innan vi gick vidare till Erikshjälpen. Där hittade jag exakt en sådan stringhylla som Största behövde till sitt rum. Jag ringde Största och han kom cyklande för att godkänna hyllan och sedan fikade Största där tillsammans med Sus och mig. Fikat var helt gratis för Sus hade kuponger och de bjöd alla kvinnor på kaffe/te idag. Sedan gick vi hem och jag fick fyra fyllda baguetter av Sus som hade blivit över hos dem och som hon hade tänkt slänga annars.  Ja, sedan har dagen rullat på i den takten. Sambon lagade underbart goda hamburgare till middag. Nu tittar vi på mellon. 

3 kommentarer:

Singelmamman sa...

Vilken dag! Härligt.

Fru Venus sa...

Låter som den underbara helg vi hade, skillnaden är bara att jag jobbade 10 - 20.30 båda dagar... Vad gör man med en tredelad müsliburk?

Knasterfaster sa...

Singel: ja, helt otroligt!
Fru V: Men kom du ut ngt fastän du jobbade? Musliburken är inte tredelad. Den kostar 65 kr och är endast en del + lock. Jag vet att de har liknande på Ikea för 15 kr.