söndag 2 mars 2014

Köttfärsgratäng i ugnen

Sambon älskar mig min köttfärsgratäng. Han hade otur och råkade vara bortrest när jag gjorde den senast. Idag slumpade det sig så att han handlade lämpliga ingredienser till just en köttfärsgratäng (Oj!) så nu har Största och jag gjort en sådan. Den är klar cirka kl 20. Mellan är på kören. Han gillar inte att vi äter middagar innan han kommer hem efter körövningarna på söndagskvällarna så ibland väntar vi på honom och ibland inte. Idag väntar vi.

Sambon grejar med ett projekt som jag inte är med på. Vi prioriterar olika. Det är jag som är bromsklossen för det mesta men jag brukar vara nöjd när han är klar. Han jobbar med projekt övre hallen. Jag är lite mer "spela roll hur det ser ut där - vi bjuder ändå inga gäster dit upp". Det finns ju så mycket annat att ösa pengar på. Sambon har bedyrat att detta projekt inte ska kosta något. Han använder befintlig utrustning (som blivit över från andra husprojekt). Jojo. Nåja nu får han köttfärsgratäng också så talar vi inte mer om den saken.

Om Gång-Sus hör av sig ska hon och jag ut och gå. Hon ha inte hörts av ännu. Hon är på kyrkokonsert. Kolla in Martha-Mildreds uppdaterade hemsida förresten! Martha-Mildred
eller bloggen marthamildred.blogspot.com.  

Nu är jag väldigt hungrig. Jag tror inte att vi väntar på Mellan ikväll. Eller ska vi?

Just ja, glömde en viktig sak. Sambon älskar inte bara min gratäng. Han älskar mig med konstigt nog.

1 kommentar:

Singelmamman sa...

Att sambon älskar dig är jag inte ett dugg förvånad över. Däremot har jag missat receptet på köttfärsgratäng tror jag. Det låter himla gott.