onsdag 26 augusti 2009

Nu vet jag

Jag tänker klä ut mig till Michael Jackson. 80-tal, eller hur? Idag har jag övat moonwalk. Faktiskt inte så lätt som det ser ut.

Igår hade vi verksamhetsplanering igen. Det positiva med det var att vi var klara redan till lunch så jag gick hem redan 13.30!!! Hämtade 8-åringen och åkte till en lekpark. 8-åringen hade inte alls lust att gå på stan men jag hann i alla fall köpa ett par solbrillor som jag skall ha på festen.

Idag har 13-åringen varit hemma från skolan. Han var vaken, uppe och påklädd redan 06.50 imorse så vi behövde inte ens fråga hur han mådde. Jag ringde skolans telefonsvarare för sjukskrivning direkt. Han har ont i halsen men jag tror inte att han har feber.

Ikväll åt vi för ovanlighetens skull fisk till middag. Torskblock med cremefresch, fransk senap och kapris. Till det åt vi kokt potatis. Det var riktigt gott! 8-åringen är tråkigt kräsen och åt bara potatis men han åt iallafall mycket av dem. 13-, och 15-åringen äter allt. 13-åringen var lite mer speciellt med maten när han var yngre. Han åt t.ex. bara varannan dag och när han var i dagisåldern så åt han inte gärna kött eftersom han sa "jag väger terian". Han ställde sig upp på stolen vid köksbordet och sa "titta då hur mycket jag väger terian". 8-åringen är pepplig när det gäller maten. Jag tror att de påverkar varanda i skolan, så te.x äter han inte fisk.

15-åringen har skjutsats till gitarrlektionen av sambon. 15-åringen led ju av stress i våras. Jag är rädd att han skall bli stressad igen. Han slutar 15.30 tre dagar i veckan, 15.10 en dag och 14.30 på fredagar. Måndag har han fiollektion 18.10 och onsdag gitarrlektion 18.50. Jag skulle önska att han börjar på aikidon igen, då är det träning tisdagar och torsdagar. Är det för mycket??? Jag tycker att han har tid för det. Han hinner ju sitta och spela WoW hela kvällar så då tycker jag att han borde hinna göra annat också.

Nu dags för läxläsning med 8-åringen.

Inga kommentarer: