tisdag 14 september 2010

Nu har jag 5 minuter på mig men sedan måste jag göra något annat

Det kör ihop sig ibland. Det tycker jag inte om. Jag vill helst ta en sak i taget. Nu när jag bloggar så så vill jag inte konversera samtidigt t.ex. Det tar så lång tid att skriva ett inlägg när man måste lyssna och svara på en massa frågor under tiden. Om fyra minuter måste jag packa lite olika saker. Bl.a måste jag hjälpa största att packa en ryggsäck för han ska på exkursion med klassen. Han packar själv men jag ska hjälpa honom leta efter ficklampa, ryggsäck, T-röd, tändstickor, stearinljus(Det har vi nog inte hemma!!!) gummistövlar m.m. m.m. Nu är det bara en minut kvar tills jag måste gå härifrån. Imorgon börjar jag jobba extra tidigt. Ska ha ett möte med klinikchefen direkt då jag kommer till jobbet. Det ser jag fram emot! Jag slutar kl. 12 imorgon och sedan har jag semester. Nu är klockan redan 21.02 och det är verkligen hög tid att börja packa nu.

6 kommentarer:

Fru Venus sa...

Semester...låter inte helt fel :-) Windsurfing?

Malla sa...

Ojoj här var det fullt upp! Skönt med semester :)

Snäckskalsdalen. sa...

Stressa är inte trevligt, låt oss sluta upp med det!
Hoppas du hittade stearinljus!

Shamrock sa...

Det jag skriver brukar bli konstigt om jag pratar med någon samtidigt. Jag brukar glömma något ord här och där eller lägga till ord som inte har något där att göra...

Hoppas att du hittar allt ni behöver

Mina dagar sa...

Det är bra Knastefaster, dom 5 minuterna som man eventuellt har tillgodo en kväll som den där, den SKA man ägna åt bloggning BRA DÄR!!!;););)

Ps.
Det är sån tur att vi mammor finns;)

Kram Eva

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Bland annat! ;)
Malla: Det ska det verkligen bli! :)
Snäckskalsdalen: Jag hittade ett doftljus med mintdoft. Hoppas det hjälper mot myggen!
Shamrock: Precis så är det för mig också och det som kanske skulle ha tagit 5 minuter att skriva kan ta 45 för att man kommer av sig hela tiden.
Mina dagar: Nu har vi lagt fram allt(utom 3 liter vatten) som ska med. Jag sagt till honom att packa ned allt i ryggsäcken sedan. Skickar inte med en hel flaska T-röd utan jag hällde över lite i en annan flaska. Hela klassen ska bo i en stuga som varken har vatten eller elektricitet.
Jag tror Största uppskattar att jag finns. ;)