torsdag 25 november 2010

Jag gjorde ett fynd idag.

Idag har jag varit och klippt mig. På väg från jobbet till frissan så rusade jag förbi två nya små butiker som jag blev fasligt nyfiken på. Jag var tvungen att gå tillbaka till jobbet eftersom jag skulle sitta i möte mellan kl. 14 - 16. På tillbakavägen kunde jag inte låta bli att springa in i de där affärerna som såg så lockande ut. Den ena affären heter Tre rum och kök (tror jag eller Tre små rum kanske) där sålde de kläder, inredningsprylar och second hand. Hann inte titta så mycket men jag ska gå dit igen när jag har gott om tid. Den andra affären heter Fröken Nord. Åh, där blev jag glad bara av att stiga in. Hon hade så mycket fina saker. Hon hade ett par så söta hemsydda babytofflor i rött med vita prickar bl.a. Kan bli en julklapp till Miou. Titta in hos Fröken Nord här.
Jag köpte tre blommor att ha på mitt rum på jobbet också när jag ändå var ute och sprang. Det blev en novemberkaktus och två rosa(!) julstjärnor. Jag plockade fram ljusstaken innan jag gick hem från jobbet. Jag har inga semesterdagar kvar så jag tycker att jag måste ha det extrafint omkring mig på jobbet året ut. Nu vill Minsta ha sin dator. (Fyndet jag gjorde var alltså att jag hittade en affär som jag tyckte om).

8 kommentarer:

Gafflan sa...

Så kul att gör nya upptäckter :D Ibland önskar jag att jag bodde i en större stad men det är kanske tur att jag inte gör det. Troligen hade jag varit pank för det mesta.
Kram
Appropå stakarna...inte vad det ljusstakar som grabbarna på jobbet menade ;DDD

Anonym sa...

Härligt =)

Fru Venus sa...

Det låter som två butiker för mig!! När kan jag komma?

Shamrock sa...

Vad kul! Alltid kul att hitta nya smultronställen

Malla sa...

Kul med nya ställen, själv tror jag attjag gått igenom alla butiker här i stan. Nästan iaf.

Jenny sa...

Jag har också klippt mig ;-)! Tack för komplimangen i min blogg.

Jenny sa...

Åh, nu glömde jag det jag skulle skriva egentligen.
Jag stendiggar din kossa. Jag hoppas att det inte är du på bilden, utan en kossa du mött nånstans eller snott från internet. För om det är du, då hade du nog inte varit så snygg. Men en ko, passar att se ut som en ko.
Men då måste man ha horn och svans och allt.

Knasterfaster sa...

Gafflan: Jag önskar jag hann gå runt en hel dag i min egen stad bara för att se vilka affärer jag aldrig hinner gå in i. Oj, oj stackars männen när de förstod att du menade dem med ljus i. ;)
Bella: =)
Fru Venus: När jag säger till. ;)
Shamrock: Hoppas de inte hinner slå igen innan jag hinner dit nästa gång.
Malla: Jag har inte varit en i hälften av butikerna här tror jag.
åpåå¨mn - det där skrev Zelda.
Krakel: Nu är vi fina bägge två! Kossan på bilden träffade jag i Danmark. Den är in alls lik mig. Jag är mycket snyggare. ;)