onsdag 24 november 2010

Kaninen har riskerat sitt liv för att stoppa mitt bloggande...

Jag satt mig tillrätta i soffan tillsammans med min lilla dator alldeles nyss. Jag hann bara läsa en blogg innan datorn slocknade eftersom batteritiden var slut. Jag laddar min dator på lite olika ställen men nu mindes jag att senast jag gjorde det så gjorde jag det i sovrummet. När Sambon kom och la sig så kopplade han loss min sladd för han ville inte ha den över magen. Jag gick till sovrummet för att hämta laddningssladden. Den satt kvar i grenkontakten. Det gillar inte jag. Sladdar som inte används inte ska sitta i eluttag. Jag tog tag i sladden för att plugga in den i datorn. Då upptäckte jag att det inte fanns någon plugg på sladden. Den var borta! Zelda (kaninen) har kapat den. Det satt fyra andra elsladdar i grenuttaget men det är bara min sladd hon har gnagt på. Hur många liv har en kanin? Jag är rädd att hon mist minst minst ett liv för att stoppa mitt bloggande. Nu har jag låst in Zelda ordentligt i tvättstugan. Jag lånar Minstas dator tills han kommer hem från Kulturskolan. Jag ska försöka få tag i en ny sladd. Tills jag har fått tag i en ny sladd så kommer mitt bloggande och kommenterande kommer att ske lite sporadiskt.
Nu beter sig den här datorn konstigt så jag vet inte hur det kommer att gå med det här inlägget.

På jobbet snackas det så mycket skit just nu, både avföring och skvaller så jag blir illamående. Jag vill inte höra mer. Vårt sjukhus är som en liten stad i staden. Alla vet allt om alla. Vi bryter inte sekretessen kring patienterna.  Det gör vi inte. Det är personalen det pratas om. Jag undrar vad de säger om mig.

6 kommentarer:

Fru Venus sa...

Våra kaniner käkade sladdar var och varannan dag, klarade sig alltid :-) Bästa bästisen S jobbar på vårt sjukhus, hon säger att värre skvallercentral finns inte, riktigt otäckt! Vad dom säger om dig? "Hon där snygga som aldrig pratar skit", så tror jag dom säger!

Anonym sa...

Jag tror dom säger att den där Knaster, hon låser ju in Zelda i tvättstugan!!!! Sen berättar dom inte att Zelda är en kanin. Ja,så får du stå där med skammen och försöka förklara dig. Såna bekymmer har inte jag, som varken har kanin eller lap top. Jag är djurlös men har en stabil dator. Eller njae, stabil på det sättet att den liksom är stationär.
/Småländskan

Gafflan sa...

Lilla Kaninen måste akta sig :D Tur det gick bra med Zelda i alla fall. Skitprat är så tråkigt, hoppas du kan tänka som jag gör:
Skit i det, jag duger så bra som jag är!! :DD
Kram

Malla sa...

Å jösses, vilken tur att hon klarade sig ändå! :S
Nä, skitsnack är inte kul...

bokhyllan sa...

Busig kanin. Hihihi.
Skitsnack. Fy!

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Jag önskar de säger så om mig. Tyvärr så dras jag med i skvallret ibland vare sig jag vill det eller inte.
Småländskan: Just precis tror jag att de säger. De lägger ihop, drar ifrån och skarvar och drar sina egna slutsatser om folks liv utifrån ett hårstrå.
Gafflan: Jag duger som jag är. :DD
Malla: Pust, ja det var verkligen tur att Zelda överlevde.
TingoTankar: Nu har jag parfymerat alla sladdar. Sprayat dem med väldoft. Nu hoppas jag hon låter sladdarna vara ifred. Kanske jag tar med mig flaskan och sprutar på min arbetskamrater när de börjar prata skit. ;)