söndag 7 november 2010

Morgonmys

Zelda (kaninen) och jag är vakna. Hon har varit helt vild och sprungit runt och hittat på bus. Hon älskar att slänga med saker. Mest slänger hon ned lego från Minstas säng eller skrivbord. Idag har hon slängt med ett dammsugarrör. Sambon köpte ett nytt dammsugarrör för några veckor sedan. Röret hade varit försvunnit sedan i början av sommaren. Förra veckan hittade Sambon det gamla röret under Mellans säng. Ingen har en aning om hur det har hamnat där. Nu har vi två rör så Zelda kan få använda det gamla till att slänga runt med om hon vill. Nyss tröttnade jag lite på hennes oväsen så jag släppte ut henne på uteplatsen (inglasad) en stund. Hon kan nog inte vara ute så länge för det är 4 grader kallt.

Jag vaknade för en timma sedan ungefär och tänkte att jag skulle lägga mig igen men nu känns det som om jag inte kommer att göra det. Jag ska äta frukost strax.

I fredags träffade jag Nilla och Singelmamman. Vi promenerade, drack och åt och pratade. Det är så skönt att prata när de som lyssnar förstår vad jag säger. Jag brukar få förklara vad jag menar och fastän jag förklarar så brukar de jag pratar med inte förstå. Jag har nog mest hamnat i fel sällskap tror jag. Nilla och Singelmamman kändes som helt rätt sällskap för mig. Vi hade det så himla trevligt! Jag var oförskämd nog att inte erbjuda Singelmamman skjuts. Sambon kom och hämtade mig med bilen i närheten av tapasrestaurangen där vi suttit nästan hela kvällen. När vi kört iväg så undrade han hur de andra tjejerna skulle ta sig hem. När jag sa att Singelmamman skulle ta bussen till stället där hon skulle tillbringa natten så vände han bilen ganska tvärt och jag ringde Singelmamman men då hade hon redan hunnit hoppa in i en taxi. Nilla cyklade hem. Vi hade ingen cykelhållare i bilen.

Nu måste jag släppa in Zelda.

6 kommentarer:

Fru Venus sa...

Mys med Zelda du, det gillar hon säkert :-) Jag förstår inte folk som inte förstår dig, för jag förstår dig så himla bra!? Morgon(?)kram till dig raring!

Renée sa...

Ibland kan man verkligen känna som om man pratar med folk från en helt annan planet... Vad hemskt det är! Jag umgås helst med folk som är lite halv-knäppa. Eller lika vimsiga som jag alltså. Då känns det naturligt!

Malla sa...

Så kul att ni träffats! :)
Goa Zelda fr mig.

nillas liv på pinnen sa...

Himla mysigt var det! <3

Singelmamman sa...

Jag förstår allt du säger. De som inte förstår dig är nog lite konstiga.

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Idag har Zelda och jag myst hela dagen.
Renée: Precis så är det. Jag känner mig ofta som en utomjording.
Malla: De är precis lika trevliga som du är!
Nilla: Vi måste göra om det!
Singelmamman: Jag är helt överens med dig.