söndag 15 maj 2011

Zelda bloggar

Jag kan så mycket! Kaninslalom är jag t.ex. världsbäst på. Det är en sport som jag själv har hittat på. När mina människor rör sig så passar jag på att springa slalom mellan deras ben. Då gäller det att vara snabb så att de inte snubblar på mig eller ännu värre råkar sparka till mig så att jag flyger iväg. Jag vet inte varför men när jag springer slalom så där mellan deras ben så skriker de alltid åt mig. Så här: "Zelda, akta på dig!". Det är ju det jag gör. Jag aktar mig som sjutton för att inte krocka med deras ben.

Igår hade stormatte och jag mysdag. Det var mest hon som myste. Hon satt på mig mitt röda fina koppel och så sprang vi omkring ute i det höga gräset. Hon är väldigt duktig på att följa efter mig.. Storhusse var ledsen för han fick inte igång gräsklipparen. Jag var bara glad över att han inte fick fart på den för den väsnas så och så gör den så allt min goda mat försvinner. När stormatte och jag sprang omkring här i vår trädgård så såg jag att det satt en liten skrämd kaninunge i vår syrénbuske. Dumt nog så upptäckte minihusse det också. Vet ni vad? Han fångade in den och satt den i en bur här på vår tomt! Varför då? De har ju mig. Jag har varit där och kikat på den. Den var så fånig att jag totalignorerade den. En liten korkad fånkanin är vad det är. Sitter och trycker i ett hörn av buren och ser skrämd ut. Vad finns här att vara rädd för, va? va?

Hoppas att den där lille inkränktaren försvinner idag. Här finns bara plats för mig. Så det så.

7 kommentarer:

Anki sa...

Visst är det tröttsamt med människor som inte fattar det där med hur svårt det är att akta sig för benen?! /Menthos - kattunge

Fru Venus sa...

Min lilla Zelda, nu tycker jag att du ska ta hand om och trösta den lilla främmande kaninen, tänk vad den ska sakna sin familj och sitt hem. Kram på dig.

Knasterfaster sa...

Menthos: Människor kan verkligen vara tröttsamma ibland. Buff från mig.
Fru Venus: Jag tycker den får bjuda till lite själv. Men ok jag ska gå och prata lite med den nu.

Snäckskalsdalen. sa...

Var snäll mot lilla kaninen, den kanske är släkt med dig, gosa med den. Och du är söt och vacker, väldigt så.
Kram

Knasterfaster sa...

Snäckskalsdalen: Den där pysen är inte släkt med mig. Han är född i en källare och har ingen uppfostran alls. Jag är född och uppfostrad på en lantbruksskola.

Shamrock sa...

När husse har klippt all din mat kan du hälsa på hos mig. Här finns det massor med goda maskrosor

Knasterfaster sa...

Shamrock: När maten är slut här så kommer jag till dig.